Esteu aquí

Incidències dels serveisSubstitució de la canonada de distribució d’aigua potable de l'avinguda de Pla del Vent


L’empresa Aigües de Barcelona realitzarà obres de substitució de la canonada de distribució d’aigua potable de l’avinguda de Pla del Vent, en el tram comprès entre els carrers de Sant Jordi i Petit. Els treballs consistiran en la substitució de 205 metres de la canonada antiga de fibrociment (uralita) per una nova de fundició de major diàmetre per a millorar el servei de la companyia i evitar avaries.

L’inici de les obres està previst pel dia 8 d’agost i la finalització pel 10 de setembre. L’Ajuntament es coordinarà amb companyia per a retirar 6 arbres de tronc ample les arrels dels quals tenen aixecades voreres, que es substituiran properament, quan no faci tanta calor. Disculpin les molèsties.
 


Substitució de la canonada de distribució d’aigua potable del carrer de Montjuïc


L’empresa Aigües de Barcelona realitzarà obres de substitució de la canonada de distribució d’aigua potable del carrer de Montjuïc, en el tram comprès entre els carrers d’en Ribes i Major. Els treballs consistiran en la substitució de 100 metres de la canonada antiga de fibrociment (uralita) per una nova de fundició de major diàmetre per a millorar la qualitat i servei de la companyia.

L’inici de les obres està previst per a la primera quinzena d’agost i finalitzaran aproximadament la primera setmana de setembre. Disculpin les molèsties.
 


Treballs d’asfaltatge a l’avinguda de la Generalitat


L’Ajuntament de Sant Joan Despí durà a terme, durant la setmana del 13 al 17 d’agost, treballs per a la millora de l’asfalt i reparació del ferm en l’avinguda de la Generalitat. El tram afectat serà el comprès entre l’avinguda de Lluís Companys i el carrer de Torreblanca. Durant l’execució dels treballs es reorganitzarà el trànsit.

Aquesta actuació forma part del Pla d’asfaltatge de diferents carrers per tal de continuar millorant l’espai públic de Sant Joan Despí. Disculpin les molèsties.
 


Treballs d’asfaltatge a l’avinguda del Baix Llobregat


L’Ajuntament de Sant Joan Despí durà a terme, durant la setmana del 13 al 17 d’agost, la millora de l’asfalt i reparació del ferm en l’avinguda del Baix Llobregat. Els treballs afectaran la rotonda situada entre l’avinguda del Baix Llobregat i el carrer de Sant Martí de l’Erm. Durant l’execució dels treballs es reorganitzarà el trànsit.

Aquesta actuació forma part del Pla d’asfaltatge de diferents carrers per tal de continuar millorant l’espai públic de Sant Joan Despí. Disculpin les molèsties.
 


Treballs d’asfaltatge a l’avinguda de Barcelona


L’Ajuntament de Sant Joan Despí durà a terme, durant la setmana del 23 al 27 de juliol, treballs de millora de l’asfalt i reparació del ferm en l’avinguda de Barcelona.

 Les dates d’inici i execució de les obres, així com els trams afectats, són els següents:
 • Entre l’av. del Baix Llobregat i el carrer d’Extremadura: del 23 al 26 de juliol.
 • Entre els carrers d’Extremadura i del Marquès de Monistrol: del 24 al 27 de juliol.
 • Entre el carrer del Marquès de Monistrol i l’av. de la Mare de Déu de la Mercè: del 25 al 27 de juliol.
Durant l’execució dels treballs es reorganitzarà el trànsit. Preguem que disculpin les molèsties. Aquesta actuació forma part del Pla d’Asfaltatge que s’està realitzant en diferents vies del municipi per millorar l’espai públic de Sant Joan Despí.
 
 

Inici de les obres de reforma del passeig de Maluquer


El dilluns 16 de juliol començaran els treballs de reforma integral del passeig de Maluquer. Les obres, que es preveu finalitzin a l’octubre, contemplen una ampliació de les voreres (ara molt estretes), que passaran a tenir una amplada d’1,80 metres; la reordenació de l’aparcament; el soterrament del cablejat aeri; una nova il·luminació i millores al clavegueram. També es plantarà nou arbrat.

Accés als pàrquings: es realitzarà pel carrer de Francesc Macià (per al veïnat amb l’aparcament situat en el tram entre passeig del Canal i Francesc Macià) i pel carrer de Rius i Taulet (per al veïnat amb el pàrquing situat entre el Passeig del Canal i Rius i Taulet).

Disculpin les molèsties.
 


Inici de la segona fase de les obres de reforma del carrer Major


Divendres 6 de juliol està previst l’inici de la segona fase de les obres de remodelació del carrer Major, que afectarà el tram comprès entre els carrers de Baltasar d’Espanya i de Montjuïc. S’obrirà al trànsit el primer tram ja reformat (entre Baltasar d’Espanya i Jacint Verdaguer) i es podrà accedir al carrer Montjuïc des de l’av. de Barcelona.

Afectacions motivades per aquests treballs:
• l’entrada i sortida de l’aparcament del Muxu es realitzarà pel carrer de J.A. Goytisolo
• la parada d’autobús situada al tram en obres es traslladarà a Baltasar d’Espanya (el bus accedirà des de la rambla de J.M. Jujol);
• el tram de Baltasar d’Espanya, entre Major i Goytisolo, recupera el seu sentit original de circulació;
• el carrer d’en Ribes canvia novament de sentit de circulació;
• l’accés i sortida als pàrquings de la zona en obres es realitzarà entre les 20 h i les 8.30 h. Per a la resta d’hores, es prega la col·laboració del veïnat, que hauria d’intentar entrar i sortir dels aparcaments només en cas d’urgència.

Preguem disculpin i comprenguin les molèsties que provoquen aquestes obres.


 


Tall de trànsit per obres al nou sector de les Begudes-Ciutat Esportiva FCB


Els dissabtes 19 i 26 de maig, amb motiu de la realització de treballs de canalització vinculats a les obres d’urbanització del sector de les Begudes Ciutat Esportiva FCB, es realitzaran talls puntuals de trànsit al carrer Major en el seu tram entre l’avinguda Onze de Setembre i el nou carrer ara en construcció. El trànsit es desviarà per: carrers de Francesc Macià – del Sud - Major. Disculpin les molèsties.

      
 


Alerta davant la presència de senglars


Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

 • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
 • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
 • No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
 • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
 • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
 • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
 • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
 • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.


L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.
 


 

El mercat ambulant del Centre es trasllada a la plaça de l’Ermita


A partir del dia 12 de febrer, el tradicional mercat ambulant dels dilluns del barri Centre deixarà el seu emplaçament actual i s’ubicarà a la plaçade l’Ermita fins al tram de vianants del carrer del Bon Viatge.
El canvi d’ubicació està motivat per les properes obres de reforma del carrer Major i no provocarà alteracions al trànsit, ja que el carrerMercat continuarà obert.
L’horari continuarà sent l’habitual, de 7 a 14 hores.