Esteu aquí

Incidències dels serveis

Tancada al públic la Deixalleria municipal de la Fontsanta


Per motius de restricció de desplaçaments a causa del Covid 19, a partir del dijous 19 de març entren en vigor les restriccions següents en el servei de Deixalleria municipal:

  • Accés exclusiu per a industrials i serveis municipals
  • No es permet l'accés a usuaris particulars
  • Només podran accedir a la instal·lació un màxim de dos usuaris en el mateix moment i sempre que no facin servir el mateix moll de descàrrega
  • L'espera a l'exterior de la instal·lació s'haurà de fer a l'interior del vehicle
  • S'hauran de seguir en tot moment les indicacions del personal de la deixalleria i mantenir la distància de seguretat


Gràcies per la vostra col·laboració
 


 

Suspensió del servei de la Deixalleria mòbil


A partir del 16 de març, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha suspès el servei de deixalleria mòbil com a mesura per aturar l’expansió del coronavirus Covid 19 i atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries. Fins a nou avís, no donarà servei durant 15 dies. Disculpeu les molèsties.
 



Suspensió del servei municipal de recollida d'oli domèstic


 L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha suspès temporalment el servei municipal de recollida d’oli domèstic com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid 19.
 



L'Ajuntament atendrà exclusivament per telèfon i correu electrònic


Per evitar els desplaçaments en aplicació de l’estat d’alarma, a partir de dilluns 16 de març i inicialment durant 15 dies, l’Ajuntament de Sant Joan Despí atendrà exclusivament via telèfonica i per correu electrònic:

Telèfon: 93 480 60 00   
(de 8.30 a 14.30 h i de 17 a 19 h, de dilluns a divendres)

Correu electrònic: ajuntament@sjdespi.cat

Si no es tracta de temes urgents, demanem esperar a que la situació es normalitzi per fer la gestió. Gràcies per la vostra col·laboració.
 



Substitució de la canonada de distribució d'aigua potable al carrer de Sant Martí de l'Erm amb Antoni Gaudí 


L'empresa Aigües de Barcelona realitzarà en els propers dies obres de substitució de la canonada de distribució d'aigua potable a la vorera dels números 27 i 29 del carrer de Sant Martí de l'Erm, cantonada amb Antoni Gaudí.

Els treballs consistiran en la substitució de la canonada de fibrociment (uralita) per una nova de fundició de major diàmetre per a millorar la qualitat i servei de la companyia.

L'inici de les obres està previst pel dia 9 de març i la finalització pel dia 3 d'abril.

En tot moment es permetrà el trànsit pel carrer de Sant Martí de l'Erm. Pel que fa als accessos a finques i places d'estacionament, s'actuarà en coordinació amb la companyia per a minimitzar l'afectació i garantir les condicions de seguretat.  

Disculpeu les molèsties.
 


Substitució de la canonada de distribució d'aigua potable al passatge Canalies

 

L'empresa Aigües de Barcelona realitzarà en els propers dies obres de substitució de la canonada de distribució d'aigua potable a la vorera dels números parells del carrer del passatge Canalies.

Els treballs consistiran en la substitució de la canonada de fibrociment (uralita) per una nova de fundició de major diàmetre per a millorar la qualitat i servei de la companyia.

L'inici de les obres està previst pel dia 3 de març i la finalització pel dia 27 d'aquest mateix mes.

Aquests treballs no suposaran cap afectació al trànsit. Pel que fa als accessos a finques i places d'estacionament, s'actuarà en coordinació amb la companyia per a minimitzar l'afectació i garantir les condicions de seguretat. 

Disculpeu les molèsties.
 



Instal·lació de pantalles acústiques a l'autovia B-23 al barri de Torreblanca


El dilluns 10 de febrer de 2020, l'Ajuntament de Sant Joan Despí iniciarà les obres d'instal·lació de pantalles acústiques a l'autovia B-23 a l'altura del barri de Torreblanca, a l'entorn del pas per damunt de l'avinguda de la Generalitat. Els treballs consistiran en la instal·lació d'una pantalla acútica de 124 metres de longitud per tal de minimitzar els nivells sonors provocats pel trànsit de l'autovia a l'entorn residencial.

Les obres s'executaran de dilluns a divendres, de 8 a 18 hores. Tot i això, els treballs de fonamentació de les pantalles acústiques s'hauran d'executar en horari nocturn. 

El termini d'execució de les obres és de dos mesos, amb la previsió que finalitzin abans de Setmana Santa.

Disculpeu les molèsties.

Pantalles acústiques

 



L’escala del carrer de Baltasar d’Espanya tancada al pas per obres


Des de dijous 2 de gener de 2020, l’escala del carrer de Baltasar d’Espanya amb passeig del Canal restarà tancada al pas de vianants per motiu de les obres d’instal·lació de la nova escala mecànica.

L’accés es podrà realitzar pels carrers paral·lels, com ara Maluquer o Cor de la Flora.

Disculpeu les molèsties.


 



Alerta davant la presència de senglars

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

· No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.

· Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.

· No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.

·Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.

·El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.

·En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.

·Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.

·Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.