Esteu aquí

Incidències dels serveis

Avís de vaga a l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació


Us informem que la plantilla de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona ha convocat vaga per als dies 13 d'abril, 20 d'abril, 26 d'abril i 4 de maig. A causa d'aquesta convocatòria quedarà afectat el servei que es presta a l'oficina de l'ORGT de Sant Joan Despí, que gestiona la recaptació dels impostos municipals.
 Inici de les obres de remodelació del carrer Major


Dilluns 12 de març està previst l’inici de les obres de remodelació del carrer Major, al tram comprès entre l’av. de Barcelona i el carrer de Jacint Verdaguer. Els treballs es realitzaran per fases, que afectaran a diferents trams. Així, la primera fase, que es preveu que finalitzi al juny, concentrarà les obres entre Jacint Verdaguer i Baltasar d’Espanya, que restarà tallat. La resta del carrer continuarà obert al trànsit, però canviarà el sentit de circulació a Baltasar d’Espanya entre Major i J.A. Goytisolo. En aquest tram se situarà la parada d’autobús ubicada a la zona afectada. També es regularà el pas per Torrent d’en Negre en funció de les obres.
 


 

El mercat ambulant del Centre es trasllada a la plaça de l’Ermita


A partir del dia 12 de febrer, el tradicional mercat ambulant dels dilluns del barri Centre deixarà el seu emplaçament actual i s’ubicarà a la plaçade l’Ermita fins al tram de vianants del carrer del Bon Viatge.
El canvi d’ubicació està motivat per les properes obres de reforma del carrer Major i no provocarà alteracions al trànsit, ja que el carrerMercat continuarà obert.
L’horari continuarà sent l’habitual, de 7 a 14 hores.