Esteu aquí

Incidències dels serveis

Soterrament de contenidors a l’avinguda de l’Onze de Setembre


Dimecres 12 de desembre començaran les obres de soterrament dels contenidors situats a l’avinguda de l’Onze de Setembre, que provocaran algunes afectacions puntuals al trànsit.

Mentre durin aquests treballs canviarà provisionalment la ubicació de contenidors actuals de superfície, que s’ubicaran a prop d’on són ara, de manera ben visible.

Disculpeu les molèsties.

 Soterrament de contenidors a la plaça del Carme


Dimarts, 27 de novembre, començaran les obres de soterrament dels contenidors de la plaça del Carme, que provocaran algunes afectacions al trànsit i un canvi provisional de la ubicació de contenidors:

• Tancament al trànsit del carrer de Josep Maria Trias de Bes durant l’execució de les obres (es podrà accedir als pàrquings des de Mare de Déu de la Mercè o des de plaça Sant Joan).

• Prohibició d’estacionament en una de les bandes del carrer de J.M. Trias de Bes.

• Trasllat provisional dels contenidors de residus en el mateix carrer de Josep Maria Trias de Bes (cantonada plaça de Sant Joan).

Disculpeu les molèsties.

 


Obres de remodelació integral del carrer Indústria


A partir del dia 8 de novembre començaran les obres de remodelació del carrer Indústria, al tram comprès entre els carrers de Gran Capità i Mare de Déu de la Mercè.

El treballs, que es perllongaran durant un període aproximat de cinc mesos, consistiran en la renovació de la pavimentació, l’ampliació de voreres, una nova il·luminació més eficient i sostenible, la plantació d’arbres i la col·locació de nou mobiliari urbà. També es renovarà la xarxa d’aigües i la del clavegueram. El carrer mantindrà la zona d’estacionament.

Mentre durin les obres, el carrer romandrà tallat al trànsit tot i que s’habilitarà l’accés als pàrquings dels veïns i veïnes en horari restringit. El pas per Travessia de la Llum no es veurà afectat.

Treballem per millorar el nostre espai públic. Disculpeu les molèsties.

 


Obres al carrer de Sant Francesc de Sales


A partir de divendres 26 d’octubre, el carrer de Sant Francesc de Sales romandrà tancat al trànsit amb motiu de les obres d’urbanització d’aquest carrer i espais adjacents. Així, el carrer Sant Francesc d’Assís mantindrà un únic sentit de circulació amb sortida pel carrer de Cornellà de Llobregat, tal com mostra el plànol.

Les parades del mercat ambulant ubicades al tram del carrer de Cornellà (entre Cirerers i Sant Francesc d’Assís) es traslladaran al carrer de John F. Kennedy, cantonada amb plaça d’Espanya. Disculpeu les molèsties. Reforma carrer Major: inici de la tercera fase de les obres, entre Montjuïc i av. de Barcelona


Dimecres 10 d’octubre està previst l’inici de la tercera fase de les obres de remodelació del carrer Major, que afectarà el tram comprès entre el carrer de Montjuïc i l’avinguda de Barcelona. En quedar tallat al trànsit aquest tram, l’accés al carrer Montjuïc es realitzarà pels carrers del Bon Viatge (des d'av. Barcelona), Vicomicià i Major, que s’habilitarà temporalment en sentit contrari per permetre l’accés a Montjuïc.

Disculpeu les molèsties. Urbanització de l’entorn de Sant Francesc de Sales: nova plaça arbrada  i nou vial


Dilluns, 1 d’octubre, està previst l’inici de les obres de remodelació urbanística de l’entorn del carrer de Sant Francesc de Sales, que comportarà  la creació d’una nova  gran plaça arbrada davant el nou centre de gent gran ara en construcció; un nou vial de connexió amb el carrer de Cirerers i la reurbanizació de St Francesc de Sales.

En una primera etapa es renovarà el col·lector del clavegueram de St Francesc de Sales i es procedirà a la seva reurbanització, feines que duraran mes i mig aproximadament. Per tal de provocar les mínimes afectacions possibles, els treballs es realitzaran per fases, mantenint el carrer obert al trànsit.

El conjunt de les obres tenen una durada prevista de 4 mesos.

Disculpeu les molèsties que aquestes feines us puguin ocasionar.

 


Canvi temporal d’ubicació de la Deixalleria mòbil a les Planes


Amb motiu de les obres que es realitzen al carrer de J.F. Kennedy, la Deixalleria Mòbil que presta servei a les Planes dimecres al matí i dijous a la tarda canvia de lloc temporalment, ubicant-se al carrer de Cornellà (zona de càrrega i descàrrega).

L’horari seguirà sent l’habitual:
dimecres d’11 a 12 hores
dijous de 17.10 a 18 hores

 


 

Canvis al mercat ambulant i afectacions al trànsit per obres al carrer J.F. Kennedy


El proper 19 de setembre començaran les obres de millora del carrer J.F. Kennedy, a la zona de les places del Mercat i d’Antonio Machado. Els treballs provocaran els dies de ‘mercadillo’ algunes afectacions al trànsit de la zona i canvis d’ubicació a parades del mercat ambulant dels dijous:

Les parades del ‘mercadillo’ habitualment ubicades al tram en obres es traslladaran al carrer de Cirerers adjacent a la plaça del Mercat.

L’accés als pàrquings del mercat i de la plaça del Mercat es farà  pel carrer de Cirerers (entrant des del carrer Eduard Bagaria de Cornellà). L’accés als pàrquings del carrer de Sant Francesc d’Assís caldrà fer-lo  des del carrer dels Frares.

Disculpeu les molèsties.

 Inici de la segona fase de les obres de reforma del carrer Major


Divendres 6 de juliol està previst l’inici de la segona fase de les obres de remodelació del carrer Major, que afectarà el tram comprès entre els carrers de Baltasar d’Espanya i de Montjuïc. S’obrirà al trànsit el primer tram ja reformat (entre Baltasar d’Espanya i Jacint Verdaguer) i es podrà accedir al carrer Montjuïc des de l’av. de Barcelona.

Afectacions motivades per aquests treballs:
• l’entrada i sortida de l’aparcament del Muxu es realitzarà pel carrer de J.A. Goytisolo
• la parada d’autobús situada al tram en obres es traslladarà a Baltasar d’Espanya (el bus accedirà des de la rambla de J.M. Jujol);
• el tram de Baltasar d’Espanya, entre Major i Goytisolo, recupera el seu sentit original de circulació;
• el carrer d’en Ribes canvia novament de sentit de circulació;
• l’accés i sortida als pàrquings de la zona en obres es realitzarà entre les 20 h i les 8.30 h. Per a la resta d’hores, es prega la col·laboració del veïnat, que hauria d’intentar entrar i sortir dels aparcaments només en cas d’urgència.

Preguem disculpin i comprenguin les molèsties que provoquen aquestes obres.
      Alerta davant la presència de senglars


Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

  • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.

  • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.

  • No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.

  • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.

  • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.

  • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.

  • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.

  • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.


L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.

 El mercat ambulant del Centre es trasllada a la plaça de l’Ermita


A partir del dia 12 de febrer, el tradicional mercat ambulant dels dilluns del barri Centre deixarà el seu emplaçament actual i s’ubicarà a la plaçade l’Ermita fins al tram de vianants del carrer del Bon Viatge.
El canvi d’ubicació està motivat per les properes obres de reforma del carrer Major i no provocarà alteracions al trànsit, ja que el carrerMercat continuarà obert.
L’horari continuarà sent l’habitual, de 7 a 14 hores.