Esteu aquí

ASTRÒLEG SADURNÍ


 

L'ASTRÒLEGN SADURNÍ TAMBÉ A LES XARXES

Des de les xarxes socials ens explicará tot el que passa a Sant Joan Despí durant els dies més màgics de l'any. Seguiu-lo!

instagram @astrolegSadurni

AstròlegSadurni

twiiter @astrolegSadruni

 

Podreu trobar a l'astròleg Sadurní ens els següents actes:


⭐ LA MÀGIA DE L'ASTRÒLEG

L’astròleg Sadurní ens obre les portes de la Torre de la Creu que, com ja saps, és l’espai on viu tot l’any i que amb màgia i il·lusió, any rere any, ens rep carregat d’idees plenes d’energia per anar preparant l’arribada dels Reis d’Orient. Coneixeràs l’espai on treballa i totes les històries que a través de la imaginació et faran viatjar fent un petit circuit per la casa i, amb la porta estrellada, descobriràs els misteris del seu laboratori i tot un món màgic.

Enguany l’astròleg ens informa que teniu l’opció de col·laborar amb el reciclatge i a la plaça tindreu els contenidors de residus.
A la plaça, hi trobareu tot un món de jocs fets amb elements reciclats i una instal·lació de quatre bicicletes que permet la transformació de l’energia generada pel pedaleig, en energia elèctrica. La vostra participació farà que aquesta energia de manera lúdica ens sorprengui.
Lloc: Torre de la Creu i plaça de l’Estació
Horari: de 17 a 20 h

IMPORTANT: Si no vols fer cua vine a l'Àrea de Serveis a la Persona, av. Barcelona,41 S, els dies 23, 24 i 27 de desembre en horari:
  • Els dies 23 i 27 de desembre de 9.30 a 14 h i de 17 a 20 h
  • El dia 24 de desembre de 9.30 a 14 h
i podreu agafar la tanda d’accés a l’activitat.
A tenir en compte: L’aforament és limitat a 900 persones per dia, 25 sessions, aproximadament de 20 minuts cadascuna, i per a un màxim de 40 persones). Cada persona podrà fer la reserva màxima de 10 persones (infants i adults) Amb la reserva cal que respecteu el dia i horari d’accés  i si per motius personals no podeu assistir el dia que teniu reservat, l'accés a l'activitat serà amb la cua que no té reserves.
La cua de no reserves i segons aforament previst, es tancarà l’accés a dita cua a les 19.30 h.

Espai amb barreres arquitectòniques per accedir a la planta soterrani i primera planta

Dies 28, 29 i 30 de desembre
 

⭐ ENTREGA DE CARTES


Els patges reials i els seus ajudants us esperen per recollir en mà tots els desitjos dels nens i nenes. Estaran acompanyats per l’astròleg Sadurní, que dins del seu tendal màgic ens explicarà les noves aventures de la màgia de Ses Majestats els Reis d’Orient. Com cada any, els ajudants de l’astròleg, que han treballat de valent, us explicaran tots els detalls i us ajudaran en l’elaboració de l’element màgic per a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Lloc: davant l’Àrea de Serveis a la Persona (av. Barcelona 41)
Horari: divendres 3 i dissabte 4, de 17.30 a 20 h
 

⭐ NIT DE REIS

Arribada màgica i benvinguda de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient

Rebem els Reis Mags d’Orient amb un espectacle que suma la màgia i l’encís de Ses Majestats. Aquest any, com ja es tradició, també és important la participació de tots els nens i nenes, pares i mares, avis i àvies... en definitiva, tot Sant Joan Despí, per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Com és habitual, amb la comitiva ens acompanyarà l’astròleg Sadurní, els patges reials, els infants reials, els ajudants de l’astròleg i tots junts, amb els grups de percussió Abra-KPum i Atabalats, participarem i farem possible l’arribada màgica de Ses Majestats els Reis d’Orient. No deixis que t’ho expliquin, només cal que no hi faltis!
 

CAVALCADA DE SES MAJESTAT ELS REIS D'ORIENT

Un cop Ses Majestats hagin pujat a les seves carrosses, començarà la tradicional cavalcada, amb un llarg recorregut per la ciutat per saludar els nens i nenes. Hi ha poques coses tan màgiques com veure la cavalcada dels Reis Mags i deixar-se endur per la il·lusió dels infants i endolcir-se amb els caramels que llancen els patges. No hi podeu faltar!

RECORREGUT CAVALCADA 2020

18.25 h LES PLANES
c. Gran Capità
c. Sant Antoni
c.Trias de Bes
pl. Sant Joan
c. Pi i Suñer
c. J.F. Kennedy
pl. Espanya
c. Extremadura

19.10 h RESIDENCIAL SANT JOAN
Entrada al barri per la zona del parc de la Fontsanta (cantonada c. Sant Martí de l’Erm amb av. Baix Llobregat)
c. Sant Martí de l’Erm

19.50 h PLA DEL VENT-TORREBLANCA
c.Vallespir-av. Generalitat
av. Lluís Companys
pl. Maria Aurèlia Capmany
av. Torreblanca
av. Generalitat

20.15 h CENTRE
c. Creu d’en Muntaner
c. Catalunya
c. Jacint Verdaguer
c. les Torres
c. Rius i Taulet
av. Barcelona
c. Bon Viatge
c. Torrent d’en Negre
pl. Catalunya


Entrega de la clau a Ses Majestats els Reis d'Orient

Per aconseguir que tots els infants rebin els seus regals a casa seva, a la plaça de Catalunya es lliurarà a Ses Majestats la clau màgica que obre les portes de totes les cases. L’acte de lliurament de claus estarà traduït simultaniament en llengua de signes.

L’organitza: Comissió de Reis i Ajuntament de Sant Joan Despí, amb la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí, Ràdio Despí i Creu Roja

L'agenda, al dia

Març 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31