Esteu aquí

Taller de polseres solidàries Candela

dilluns 18/12/2017 17:30h - Cultura

Biblioteca Mercè Rodoreda

Vine a la biblioteca i crea les teves pulseres candela. El 100% del vostre donatiu passa directament al laboratori de l'Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil.
 

La història comença amb Candela, una nena ingressada a l'hospital Sant Joan de Déu per leucèmia, que per omplir les llargues hores a l'hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de colors.
Mariona i Daniela, dues amigues seves, van tenir la idea de cridar-les CANDELAS, muntar una parada amb les polseres i recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.
La resposta va ser tan solidària que aviat es van implicar en la producció amics i familiars, mentre Candela anava formant una nova família amb els seus companys de la 8a planta, "ELS XIPIRONS".
Nens de diferents edats però amb una realitat comú, que els fa especials, molt especials i que van trobar en aquestes polseres una forma de passar tants ingressos i hores a l'hospital de dia, pensant que el seu treball podia ajudar a altres nens que en el futur patissin càncer.
A dia d'avui són moltes famílies de la 8ªplanta Onco-hematologia, a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues del Llobregat, les que unides recapten fons per al seu laboratori, convençuts que en la investigació hi és el futur dels seus fills i de molts nens com ells.