Esteu aquí

Teatre: 'El apagón'

dissabte 30/11/2019 21:00h - Cultura

Un muntatge de la companyia santjojanenca Hocus Pocus Teatre.

Sinopsi: Un jove escultor pensa que serà una nit extraordinària per a la seva carrera artística: un influent col·leccionista d'art acudirà al seu estudi per veure les seves escultures. Per fi la seva obra veurà la llum... La seva nòvia ha pensat que aquesta serà una nit extraordinària per a la seva relació amorosa: ha convençut al seu pare (un sever ex militar) perquè conegui al seu promès, una jove promesa de l'art. Per fi l'amor il·luminarà la seva vida. Per causar bona impressió, cal fer alguna cosa arriscada: prendre prestades les exquisides obres d'art i els selectes mobles del seu veí antiquari, aprofitant que està de viatge de cap de setmana. Per fi podran apreciar el seu bon gust... Però... què passarà si passa alguna cosa imprevista? Qui sap? ¿Potser una apagada? La visita d'una indiscreta veïna? ¿D'una exnòvia? ¿La tornada anticipada d'un veí?

Autoria: Peter Shaffer
Direcció: Francisco Carretero
Interpretació: Sergio Duarte, Miriam Barroso, Laura Bosque, Javier Gavilán, Joan Martínez, Marina Rodríguez, Merche Ramírez, Raúl Navas

Preu: 6 euros
Idioma: castellà
Duració: 75 minuts

Venda d'entrades 
  • A entrades.teatresdespi.cat 
  • A la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - Telèfon: 93 267 57 02 - Correu: teatresdespi@sjdespi.net - Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h; i dimarts i divendres, de 10 a 14 h)
Consulteu abonaments i descomptes