Esteu aquí

L'Ajuntament prepara una proposta de pressupost que aposta per serveis de qualitat i la lluita contra les conseqüències de la pandèmia

19/11/2020 - Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha preparat la proposta de pressupost municipal per a l'any 2021 que té, com a línies estratègiques, mantenir la qualitat de vida i dels serveis, respondre a les necessitats de la ciutadania, garantir el benestar de les persones i donar resposta a les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19 en àmbits com l'ocupació, el comerç, l'educació o la salut.

La proposta de pressupost ordinari per a 2021 ascendeix a 43,9 milions d'euros més 10,5 milions destinats a inversions. A banda, l'empresa municipal ADSA té un pressupost de més de 3,5 milions d'euros. Per a l'any que ve, l'Ajuntament ha previst congelar la pressió fiscal, per la qual cosa els impostos, taxes i preus públics es mantindran com fins ara.

Per àrees de gestió, les despeses del pressupost 2021 es repartiran en 27,2 milions a espai públic, equipaments i serveis generals; 22,1 milions a serveis a les persones; i 5,1 milions a gestió econòmica.

La proposta de pressupost inclou la millora i posada en marxa de nous serveis i programes en els diferents àmbits de gestió municipal, la reforma de vies públiques i equipaments, la renovació de mobiliari urbà i noves promocions d'habitatge públic, entre altres actuacions, així com la continuació del Pla Reiniciem Sant Joan Despí, amb noves línies d'ajuts i subvencions, actuacions per dinamitzar el mercat de treball, donar suport a l'activitat econòmica, a les necessitats socials, a l'educació i als sectors sanitari i assistencial, i fomentar la mobilitat sostenible.

Podeu consultar la proposta de pressupost 2021 a www.sjdespi.net/pressupost-2021. Si hi voleu fer algun suggeriment, podeu enviar-lo per correu electrònic a l'adreça pressupost2021@sjdespi.cat fins al 23 de novembre.