Esteu aquí

La companyia tecnològica Indra inaugura les seves noves oficines a Sant Joan Despí amb 1.500 treballadors

17/01/2019 - Economia i ocupació

La companyia tecnològica Indra ha inaugurat les seves noves oficines a Sant Joan Despí, on ha concentrat la seva àrea de servei i producció, amb més de 1.500 treballadors. L'acte d'inauguració de les oficines, celebrat aquest dijous 17 de gener, ha anat a càrrec de l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, i del president d'Indra, Fernando Abril-Martorell.

El nou centre d'Indra, situat en un edifici del carrer del Samontà, és una de les instal·lacions més grans i modernes de la seva categoria a Espanya. L'espai concentra el coneixement i les activitats d'innovació tecnològica de les àrees de Business Process Outsourcing d'Indra a Catalunya. En paral·lel, liderarà la inversió, concepció i desenvolupament de productes i solucions de la companyia en l'àmbit de les operacions.

En les oficines d'Indra a Sant Joan Despí desenvoluparan la seva activitat més de 1.500 professionals. El president d'Indra, Fernando Abril-Martorell, ha dit que el nou centre tecnològic és "una aposta de futur i la base per continuar la relació estreta d'Indra amb les empreses i administracions catalanes" i ha afirmat que aspiren a acollir un nombre cada cop més gran de projectes i professionals.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Sant Joan Despí, a través del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació, treballa amb Indra per a la recerca de perfils professionals que s'adaptin a les necessitats de la companyia.

Durant la inauguració de les oficines, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha manifestat que Indra "és una nova activitat econòmica de futur que se suma a l'aposta que altres importants companyies fan per Sant Joan Despí. Les empreses són un element clau per al nostre progrés econòmic i social".

Per la seva banda, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha apuntat que apostes com la d'Indra han de contribuir a l'objectiu de "convertir Catalunya en un hub digital i tecnològic d'Europa".