Esteu aquí

Sant Joan Despí ja compta amb una electrolinera

29/03/2017 - Alcalde

Aquest dimecres s’ha inaugurat un punt de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics, gestionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’electrolinera, que ja ha entrat en funcionament, està situada al carrer de la TV3, al costat de l’Hospital Moisès Broggi. Compta amb tres connectors per tal de donar servei a qualsevol vehicle elèctric del mercat, a més de dos endolls per carregar la bateria de motos i bicicletes elèctriques. El temps de càrrega del 80% és de 20-30 minuts.

“Amb aquest impuls a les infraestructures de recàrrega des de l’administració metropolitana, i amb la implicació necessària de les empreses fabricants de vehicles per una mobilitat veritablement sostenible, esperem que el parc de vehicles elèctrics augmenti significativament els propers mesos i anys”, ha assenyalat l’alcalde de Sant Joan Despí i vicepresident de mobilitat i transport de l’AMB, Antoni Poveda.

L’electrolinera de Sant Joan Despí se suma a les de Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat i Gavà. Properament, s’inauguraran dos més a Badalona i Montcada i Reixac. A més, l’AMB també té previst posar en marxa punts de recàrrega a Sant Cugat del Vallès, Pallejà, Barberà del Vallès, i l’Hospitalet de Llobregat, les obres dels quals estan a punt de començar. D’aquesta manera, seran deu les electrolineres que funcionaran a l’Àrea Metropolitana de Barcelona a finals d’aquest any.

La inauguració d’aquest punt de recàrrega per a vehicles elèctrics és un pas més en el compromís de Sant Joan Despí i l’AMB amb la mobilitat sostenible per combatre la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire.