Esteu aquí

La rua de Carnaval omple de diversió els carrers de Sant Joan Despí

03/03/2019 - Carnaval 2020

Del 28 de febrer al 6 de març, Sant Joan Despí celebra la festa més boja i divertida de l'any, el Carnaval, que aquest any té una inspiració molt jujoliana per commemorar l'Any Jujol140. L'arquitecte Josep Maria Jujol i la seva creativitat són molt protagonistes en les principals activitats del Carnaval de Sant Joan Despí 2019.

En Joan Despitoltes, Sa Majestat el Rei Carnestoltes de Sant Joan Despí, va arribar a la ciutat el 28 de febrer, dalt d'una locomotora de vapor i acompanyat d'uns convidats molt especials: l'arquitecte Josep Maria Jujol i l'Engràcia, la mecenes de la reforma de Can Negre. La plaça de l'Ermita es va omplir de petits i grans que van gaudir de música, cançons, ball, xocolatada i una explosió de confeti per celebrar que en Joan Despitoltes i la seva disbauxa van prendre possessió de la ciutat.

Les activitats de Carnaval van continuar amb els balls de Carnaval de la gent gran, la Carnaval Fluor's Party i, dissabte 2, amb la Gran Rua de Carnaval. Hi van desfilar una vintena de comparses -d'entitats i de grups de persones que s'apleguen per viure intensament el Carnaval amb disfresses col·lectives d'allò més enginyoses i divertides- i també moltes persones disfressades acompanyant la rua. El 2 de març també va tenir lloc la Gran Festa Jove de Carnaval, amb la Festa Luppiter i un concurs de disfresses. I els més petits han tingut la seva festa diumenge 3 al poliesportiu del Mig organitzada pel Grup d'Esplai El Castanyot.

Sant Joan Despí posarà punt i final al Carnaval el dimecres 6 de març amb la Gran Festa d'Acomiadament a Joan Despitoltes. Serà a partir de les 17.30 hores a la plaça del Mercat, amb l'actuació d'un grup d'animació infantil que precedirà el gran espectacle amb què la ciutat acomiadarà el seu Rei Carnestoltes. I, per finalitzar, una sardinada popular a càrrec del Club d'Esplai El Tricicle i de l'Associació de Veïns Les Planes.

Més informació al programa de Carnaval 2019