Esteu aquí

Sant Joan Despí viu un Carnaval de cine!

24/02/2020 - Carnaval 2020

Del 20 al 26 de febrer, Sant Joan Despí celebra la festa del Carnaval, una setmana plena d'alegria, diversió i esbojarrament. Aquest any, el Carnaval de Sant Joan Despí homenatja el cinema i el fa servir d'inspiració, amb motiu del 125è aniversari de la primera projecció pública d'una pel·lícula.

En Joan Despitoltes, el nostre Rei Carnestoltes, va arribar el dijous 20 de febrer a la plaça del Mercat en una festa molt cinematogràfica ja que l'acompanyava la divertida Charilyn Ponroe, una gran estrella del cinema. Tots dos han estat protagonistes de la Gran Rua de Carnaval, que ha recorregut els carrers de la ciutat amb la participació d'una quinzena de comparses i de més de 2.000 persones.

L’agenda carnavalesca ha inclòs tota mena d'activitats com el Carnaval Fluor’s Party al Casal de Joves El Bulevard, la Gran Festa Jove de Carnaval, els balls de Carnaval per a la gent gran, la Festa de Carnaval per als més petits, la mostra de truites del Centre de Gent Gran Cirerers...

El Carnaval de Sant Joan Despí acabarà el dimecres 26 de febrer amb una gran festa de comiat d'en Joan Despitoltes que tindrà lloc a partir de les 17.30 hores a la plaça de l'Ermita. Un comiat amb espectacle infantil i una sardinada popular a càrrec de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí.