Esteu aquí

Descomptes especials per gaudir del Modernisme a Sant Joan Despí

03/11/2018 - Ciutat Modernista

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM han posat en marxa la campanya 'De Ruta amb el Tram', una iniciativa de promoció turística que ens convida a conèixer el patrimoni cultural de la comarca del Baix Llobregat tot movent-nos amb el tramvia i gaudint de promocions i descomptes en diferents centres culturals, museus, palaus, rutes i restaurants.

Els descomptes es poden descarregar al web rutadeltram.cat. A Sant Joan Despí, la campanya permet gaudir d'un 2x1 en les visites guiades de l’Itinerari Modernista Jujol (darrer diumenge de cada mes) i d’un descompte del 10% en l’entrada al Centre Jujol-Can Negre. A la nostra ciutat també podrem obtenir descomptes d’un 15% en dos restaurants, Bokado i L’Oucomballa.

La campanya es va presentar el 31 d'octubre al Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí en motiu de la commemoració de l'Any Jujol140. Durant l'acte, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va destacar que es tracta d'una iniciativa que "posa en valor el patrimoni material i immaterial dels nostres municipis i convida a fer-ho amb un desplaçament confortable, ràpid i segur com el tramvia".