Esteu aquí

L’Ajuntament signa convenis amb 73 entitats per donar suport al teixit associatiu de la ciutat

Representats de les entitats que han signat conveni amb l'alcalde, Antoni Poveda
Aquest dilluns 20 de març, l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha signat conveni amb entitats de la ciutat, en un acte al Foment Cultural i Artístic. Aquest any han estat 73 les entitats en signar conveni i s’hi ha destinat un total de 696.552,61 €, que representen  5.557,51 € més que l’any 2016. A més, hi ha tres noves associacions que hi han participat: Aprenem Llobregat (delegació d’Aprenem, per ajudar les famílies d’infants i adolescents amb Trastorn de l’Espectre Autista), Marhaba (associació de dones magrebines) i Tastidis (entitat dedicada a persones amb discapacitat intel·lectual).

L’objectiu d’aquests convenis és dinamitzar el teixit associatiu i donar suport a les activitats que les entitats organitzen, ja que creen valor per a la ciutat. L'alcalde, Antoni Poveda, va agraïr l'esforç i la feina que realitzen les entitats del municipi, "fonamentals per preservar la nostra identitat" tot recordant "el compromís de l’Ajuntament amb la tasca social que realitza el teixit associatiu de Sant Joan Despí".

Diverses entitats de Sant Joan Despí celebren aquest any aniversaris significatius i són un exemple del fort arrelament de la cultura associacionista a la nostra ciutat. Els centres d’esplai El Nus i El Tricicle fan 30 anys i el Grup de Teatre Hocus Pocus en fa 20. A més, el proper any, l’Esbart Dansaire celebrarà el seu 75è aniversari.

El teixit associatiu del nostre municipi és ric i divers i les entitats actuen en diferents àmbits. Aquest any han signat conveni tres entitats de gent gran, una de solidaritat, dues de joventut, 24 d’esports, 11 d’acció social i igualtat, 27 de promoció associativa i cultura, tres de sanitat i dues de medi ambient.