Esteu aquí

L'artista Gisela obre la Festa Major amb el pregó a la plaça del Mercat

Gisela és la pregonera de la Festa Major 2017

21/06/2017 - Cultura

Aquesta tarda, la polifacètica artista Gisela obrirà la Festa Major amb el pregó (20 hores) a la plaça del Mercat. Comencen així cinc dies de festa amb més d'una cinquantena d'activitats per a grans i petits. La cantant, actriu i presentadora acabarà el pregó amb la interpretació de dos temes de l'espectacle musical infantil El Llibre màgic. La Colla de Geganters de Sant Joan Despí farà el tradicional toc d'inici de Festa Major i tronada amb el ball de gegants, i a continuació havaneres i rom cremat amb el grup Cavall Bernat. Ja estem de festa!

Les activitats de Festa Major continuaran el dijous 22 de juny amb una nit de màgia a càrrec del conegut artista Mag Lari (plaça del Mercat, 22.30 h) que, com sempre, ens delectarà amb sorpreses, humor, i sobretot, molta il·lusió. Aquesta mateixa nit, però a la plaça de l'Ermita Los excéntricos ens presenten el seu darrer espectacle The Melting pot pourri, un espectacle multidisciplinar de música, malabars i humor. Serà a partir de les 22.30 h. La jornada de festa es tancarà amb un 'escape room' que ens convida a descobrir els misteris de Can Negre (de 21 a 24 hores). Per participar cal inscripció prèvia al correu electrònic cannegre@sjdespi.net

Això és només el principi d'una festa que s'allargarà fins al diumenge 25 de juny amb un munt de propostes per a tots els públics amb espectacles, actuacions, activitats tradicionals, la ruta de la tapa i molt més. Podeu consultar tota la programació aquí:

http://sjdespi.net/wca/la-ciutat-per-temes/festa-major-2017