Esteu aquí

Música, festes de primavera o pintada col·lectiva, entre les propostes culturals per a aquest cap de setmana

El mur s'acabarà de pintar aquest diumenge
La Torre de la Creu, un dels emblemes de l'itinerari
Sardanes a les festes de primavera
La jugateca ambiental, juguem i aprenem sobre el medi ambient

26/05/2017 - Cultura

La primera cita serà a càrrec del grup local Milenia Band amb un concert gratuït al Casal de Joves El Bulevard a partir de les 22 h. Mestissatge de reggae, ska, rumba i rock per passar una bona estona ballant. I si el que t'agrada és la poesia, el Círculo Artístico Literario Semillero Azul ha preparat un recital de poesia amb música al Centre Cívic de les Planes, el dissabte 27 a les 18 hores.

Diumenge ens aixecarem amb propostes per a tots els públics. A partir de les 11 h, al carrer del Tambor del Bruc (pista poliesportiva Arquitecte Jujol), els i les joves esteu convidat a pintar un mur que s'està rehabilitant gràcies al projecte Creart. En les darreres setmanes un grup de joves està donant color a aquest mur per millorar el seu aspecte, i diumenge s'acabarà amb l'ajuda de tots. A més de pintar podreu punxar música i es farà un Campionat de FIFA 17 de PS4.

Una altra bona proposta és conèixer el patrimoni modernista de la mà de l'Itinerari Jujol. El punt de trobada és Can Negre (a les 11 h). Des d'allà es farà un recorregut per l'obra que va deixar Josep Maria Jujol a Sant Joan Despí. Cal inscripció prèvia al Centre Jujol-Can Negre (cannegre@sjdespi.net o bé al telèfon 93 373 73 63).

A més, l'Associació de Veïns i Veïnes d'El Pi organitza les festes de primavera al passeig del Canal. Actuacions de la Colla Sardanista, del grupo rociero Celeste, d'AC Baix Llobregat Ballem i d'Abrakapum, a més de tallers infantils, jocs d'escacs, futbol de botons, mercat de segona mà, i un munt de propostes més gràcies al suport de moltes entitats. La cita és de 10 a 14 h a l'esplanada del passeig del Canal al costat de l'entitat.

Per als petits i petites de la casa, us hi esperem a les jugateques ambientals a partir de les 11.30 h. A la del parc de la Fontsanta cuidarem de les vinyes del parc, i a la de Torreblanca, farem el taller “La tortuga Florida, l'estany no és el seu lloc”.