Esteu aquí

La Cavalcada de Reis, el moment més esperat pels nens i nenes

04/01/2019 - Cultura

El 5 de gener, la Nit de Reis, és el gran dia per als infants, ja que arriben Melcior, Gaspar i Baltasar, els Reis Mags d'Orient. Aquest any els rebrem a l'esplanada central del parc de la Fontsanta. A partir de les 17.30 hores començarem a preparar l'arribada de Ses Majestats amb la comitiva que els acompanyaran, l’astròleg Sadurní i els seus ajudants, els patges i infants reials, amb els grups de percussió Abra-KPum i Atalabats.

Per facilitar l'arribada dels Reis Mags, cal que els nens i nenes portin l'element màgic que hauran confeccionat prèviament en el lliurament de cartes als patges reials els dies 3 i 4 de gener al gran tendal màgic instal·lat al davant de l'Àrea de Serveis a la Persona.

Un cop arribin els reis, l'alcalde de Sant Joan Despí els entregarà la sal i el pa com a símbol d’hospitalitat. Després, els Reis iniciaran la Cavalcada per la ciutat a partir de les 18.25 h, al barri de les Planes. El seguici, compost per 11 carrosses, arribarà cap a les 21 hores a la plaça de Catalunya, i des del balcó de Can Negre, Ses Majestats rebran de l’alcalde, Antoni Poveda, la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat. Durant la cavalcada es llençaran prop de 3.000 quilos de caramels.