Esteu aquí

Oberta la inscripció per col·laborar en les activitats de Nadal i Reis

19/11/2018 - Cultura

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la inscripció per a les persones interessades a col·laborar en la Cavalcada de Reis 2019 així com en la recollida de cartes els dies previs. Per la seva banda, el Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre també té oberta la inscripció per fer de personatge o de figurant en el seu 'Belén Viviente'.

Per col·laborar en la Cavalcada de Reis hi ha diferents modalitats de participació. D'aquesta manera, es requereixen patges per a les carrosses dels tres reis, de l'astròleg Sadurní i dels infants, així com col·laboradors tècnics. També els infants nascuts l'any 2007 poden optar a anar dalt de les cinc carrosses que seguiran els reis. Els dies previs a la Cavalcada també es pot ajudar a les carpes de recollida de cartes, que funcionaran els dies 3 i 4 de gener.

La presentació de sol·licituds per col·laborar en les activitats de Reis es pot fer tant de forma electrònica a la web municipal com presencial (a l'Àrea de Serveis a la Persona i a l'Oficina Jove). El període d'inscripcions per fer de patge o per anar a les carrosses dels infants finalitza el 30 de novembre. En cas que el nombre d'inscripcions per participar en alguna d'aquestes activitats superi el nombre de places previstes, es realitzarà un sorteig per a la selecció dels participants, que tindrà lloc el 12 de desembre. Per la seva banda, la inscripció per ajudar com a col·laborador tècnic a la Cavalcada de Reis finalitza el 19 de desembre i no hi ha límit de participació.

'Belén Viviente'

D'altra banda, el Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre ja prepara una altra de les tradicions més arrelades del Nadal a Sant Joan Despí: el seu 'Belén Viviente', que es farà del 24 al 27 de desembre. Si voleu col·laborar en el pessebre com a personatges o com a figurants, us podeu posar en contacte amb l'entitat (Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre, carrer de la Mare de Déu de la Mercè, 17 - Telèfon 93 477 15 91).

El 'Belén Viviente' del CCA Vicente Aleixandre és una representació del naixement de Jesús i dels oficis de l'època i la d'enguany serà la seva 27a edició.

Per a més informació i inscripcions: www.sjdespi.net/wca/la-ciutat-temes/cultura/collabora-amb-el-nadal-i-reis