Esteu aquí

Cap de setmana de festes al barri de Torreblanca

07/06/2019 - Cultura

Aquest cap de setmana del 8 i 9 de juny el barri de Torreblanca està de festa. L'Associació de Veïns Pla del Vent-Torreblanca i el Centre Esplai El Nus organitzen les festes del barri, amb animacions infantils, actuacions de grups, acròbates, concert i tallers.

Les festes comencen el dissabte 8 de juny a les 17.30 hores amb l'animació infantil 'Visita Minion' a la plaça del Centre Cívic Torreblanca, on després hi haurà un berenar saludable. A les 19 hores, en aquest mateix emplaçament començaran les actuacions a l'escenari. Enguany, amb els grups de zumba, balls de saló, dansa oriental y guitarra del Centre Cívic Torreblanca; la poesia de Francisco Pardo; l'Associació de Boollywood Shinjani i el Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre.

Per la seva banda, a les 21.30 hores, a la plaça de Maria Aurèlia Capmany, hi haurà espectacle d'acròbates, equilibristes, malabars i màgia. I a les 22.30 hores, un concert d'Eloi Aracil (saxo tenor) i d'Eduardo Mejía (guitarra), amb rom cremat per acabar.

Diumenge 9 de juny, la festa continua amb un taller de percussió infantil a càrrec d'Abra-K Pum, a les 10.30 h a la plaça de Maria Aurèlia Capmany. A les 11 hores hi haurà una missa i el concert 'Primavera per la Pau' a l'església de Santa Maria Pla del Vent-Torreblanca. I a les 13 hores, les festes de Torreblanca acabaran amb una festa d'escuma.

Descarrega el programa de les Festes de Torreblanca