Esteu aquí

El correfoc de diables infantils posa punt i final a les activitats d’abril

28/04/2017 - Cultura

Aquest dissabte 29 d’abril tindrà lloc el correfoc de diables infantils, que acomiadarà aquest mes d’abril ple d’activitat que han omplert Sant Joan Despí de molta vida. El correfoc està organitzat per la Colla de Diables de Sant Joan Despí amb la col·laboració de l’Ajuntament, i recorrerà els carrers del barri Centre des de la plaça de Catalunya (20.15 hores) fins a la pista del Sol Solet (22.15 hores). Passaran pels carrers de Llobregat, de Jacint Verdaguer, de Catalunya, de Frederic Casas, de José Agustín Goytisolo, de Baltasar d’Espanya i la rambla Josep Maria Jujol.

A la pista del Sol Solet hi haurà una petada conjunta de totes les colles participants: la colla de diables infantil de Sant Joan Despí, la colla de diables i tabalers de Bellvitge, la colla infantil boiets esquitxafocs, la colla de diablets de Cornellà, la colla jove de dimonis de Santa Coloma de Gramanet, la colla de pixafocs i cagaespurnes de Masquefa i la colla toc de foc del club esplai Pubilla Cases Can Vidalet, amb la participació de Soundbarri Cornellà. També hi participarà el drac Braulio de Sant Joan Despí.

No obstant, amb abril no acaben les activitats de primavera, ja que al maig també trobarem moltes coses a fer que ompliran la ciutat de molta vida. Algunes activitats destacades són Una estoneta amb l’escriptor Andreu Martín (4 de maig a les 19 hores a la Biblioteca Miquel Martí i Pol), el 40è Festival de Primavera de l’Esbart Dansaire (7 de maig a les 18 hores al Teatre Mercè Rodoreda) o la Cruz de Mayo (13 i 14 de maig a la plaça del Marcat), organitzat pel Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre.

recorregut correfoc