Esteu aquí

Gaudeix de les activitats de les Nits de Juliol

03/07/2019 - Cultura

A Sant Joan Despí, les nits de juliol són nits plenes d'activitats, de música, cinema, esport, festes i moltes altres propostes per gaudir de l'estiu i de les nostres places i carrers. Al programa d'activitats de les Nits de Juliol trobaràs totes les propostes perquè no te'n perdis ni una.

Una de les principals activitats són els concerts del Solàrium Nit, que es fan tots els dijous al solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno (l'obertura de portes és a les 21.30 hores i els concerts comencen a les 22.30 hores). El primer serà el dijous 4 de juliol amb el grup Operación Disco i les seves versions de la millor música disco de tots els temps i seguiran el pop-rock espanyol dels Mala Vida (11 de juliol), el rock i soul d'Evil Rosebud (18 de juliol) i el tribut a Dire Straits de The Sultans Quartet (25 de juliol).

I no s'acaba aquí la programació musical ja que el 10 de juliol, al pati de la Torre de la Creu, l'orquestra Laud'Ars ofereix una gran vetllada musical amb la participació de l'street dancer Alfeel; i el 13 de juliol, al Teatre Mercè Rodoreda, ens visita la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i els seus temes de música balcànica en un concert que també servirà per presentar la programació teatral de la tardor. També el dia 13 tindrà lloc una nova edició del Cargola't amb Orgull, la festa reivindicativa contra la LGTBIfòbia, amb actuacions musicals, tallers i activitats al parc de la Fontsanta.

Les nits de juliol també tindrem el cinema a la fresca que organitzen els divendres l'Associació de Veïns L'Eixample i l'Associació de Veïns El Pi; una vetllada poèticmusical del Semillero Azul, i una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de les Roses.

I a meitat de mes arriben les Festes del Carme al barri de les Planes. Del 12 al 14 de juliol, amb un munt d'activitats com animacions infantils, festival d'entitats, botifarrada, ball, mostra de cotxes antics, havaneres, diables i festa de l'escuma.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE LES NITS DE JULIOL 2019