Esteu aquí

A la venda les entrades de la nova programació d'arts escèniques

26/12/2018 - Cultura

Teatresdespí ja ha posat a la venda les entrades per als espectacles que conformen la nova temporada d'arts escèniques de gener a maig de 2019 a Sant Joan Despí. El programa està format per una trentena d'espectacles de gran qualitat que van des del teatre infantil a les propostes més innovadores, el cinema, la música o els monòlegs d'humor, amb noms com Àngels Gonyalons, Dàmaris Gelabert, Chenoa, Lluís Homar, Pere Arquillué, Ramon Madaula o Joan Dausà.

Pel que fa al teatre, a Sant Joan Despí podrem veure obres de gran èxit com El preu, dirigida per Sílvia Munt i interpretada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom; El llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk i Àngels Gonyalons; La niña gorda, dirigida per Xavier Albertí i interpretada per Jordi Oriol, i Terra baixa, dirigida per Pau Miró i protagonitzada per Lluís Homar; i també l'espectacle Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas, de Luis Piedrahita.

Per al públic infantil, hi haurà propostes pensades per a diferents franges d'edat, també per a nadons, i entre altres artistes, ens visitarà la popular cantant Dàmaris Gelabert.

Teatresdespí obre un nou espai d'humor, les Nits de comèdia, amb els millors monologuistes a l'Auditori Miquel Martí i Pol, per on passaran Albert Boira, Carolina Noriega, Godoy, Sara Escudero i Víctor Parrado.

Per segon any, Sant Joan Despí serà escenari del Festival Zero, un certamen per a gent jove amb ganes de viure experiències noves, artístiques i innovadores. La programació del Festival Zero 2019 estarà formada per les obres A mí no me escribió Tennessee Williams, Painball i Espera.

Pel que fa a la música, el Teatre Mercè Rodoreda acollirà els concerts de Chenoa, el grup Flamaradas i Joan Dausà. Per la seva banda, a la Sala Bulevard tindrem concerts de tribut a Kiss i a AC/DC i les actuacions de Maruja Limón i de la banda santjoanenca Tabú.

A Sant Joan Despí també podrem veure les propostes del  Cicle Gaudí de Cinema Català, que ens portarà les pel·lícules El fotògraf de Mauthausen, Petra i Entre dues aigües.

Podeu comprar les entrades a:
  • www.teatresdespi.cat 
  • La taquilla al Centre Cultural Mercè Rodoreda, carrer Major, 69, telèfon 93 267 57 02. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, i dimarts i divendres, de 15.30 a 20.30 h

Hi ha abonaments per a les obres de teatre per a adults, per al Festival Zero, per a les obres de teatre infantil, per a les obres de teatre per a nadons, per a les Nits de comèdia i per all Cicle Gaudí. També hi ha descomptes en diferents espectacles per compres amb carnet de biblioteques, carnet jove, persones majors de 65 anys, titulars de carnet de discapacitat, aturats, menors de 35 anys, famílies nombroses, monoparentals i amb carnet de discapacitat, així com descomptes per a grups.