Esteu aquí

Nova convocatòria del Work Experience per a la contractació de joves a l'estiu

11/05/2018 - Economia i ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert una nova convocatòria del Work Experience, el programa ocupacional que dona una oportunitat de feina a gent jove que ha finalitzat recentment els estudis reglats, per tal que treballin a l'Ajuntament durant l'estiu.

Les persones interessades poden fer la inscripció al web promodespi.sjdespi.net. Els requisits per participar al programa Work Experience són: tenir entre 18 i 30 anys; estar empadronat a Sant Joan Despí; haver finalitzat des del 2015 (o pendent de finalitzar en el 2018) una formació professionalitzadora (cicles formatius, graus universitaris, màsters o certificats de professionalitat) i no tenir feina.

Els dies 30 de maig (a les 17 hores) i 31 de maig (a les 11 hores) es faran les sessions informatives i de selecció a les dependències de Promodespí (carrer John F. Kennedy, numero 8).

Aquesta serà la cinquena edició del Work Experience, el programa d'experiència professional per a l'ocupació i la formació juvenil de Sant Joan Despí que des de la seva posada en marxa ha permès la contractació de més de 180 joves.