Esteu aquí

Gran festa al carrer en la 20a edició de FiraDespí al barri de les Planes

07/10/2019 - Economia i ocupació

Sant Joan Despí ha celebrat la 20a edició de FiraDespí, el gran aparador del comerç i la restauració de la ciutat. El certamen ha aplegat més d'una seixantena d'expositors comercials, amb la participació d'establiments de moda, complements, electrodomèstics, llibres, òptica, electrònica... i també els expositors d'artesania i alimentació, que durant el dissabte 5 d'octubre es van instal·lar als carrers del barri de les Planes.

Altres espais de la fira van ser la mostra de vins, caves i cervesa artesana -amb zona de tast-, les tapes de les parades del Mercat de les Planes, la zona de jocs infantils, els tallers de maquillatge i la Firatapa, amb la participació d'una quinzena de bars i restaurants. També hi va haver espectacles infantils a l'escenari de la plaça del Carme i una lluita de batucades que va omplir de música i bon rotllo el recinte firal.

Com és habitual, la desfilada de moda del comerç local, amb les propostes per a la nova temporada, i el sorteig de xecs de compra van posar punt i final a l'edició número 20 de FiraDespí.