Esteu aquí

Oberta la inscripció per a la contractació de 31 persones en situació d'atur

Les persones contractades treballaran en diferents departaments de l'Ajuntament

05/12/2018 - Economia i ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa un nou pla d'ocupació que permetrà la contractació de 31 persones en situació d'atur a partir del mes de gener. Les persones seleccionades s'incorporaran a diferents departaments municipals, amb contractes d'entre sis mesos i un any. Amb aquest nou pla d'ocupació, l'Ajuntament vol contribuir a dinamitzar el mercat de treball i a reduir les taxes d'atur. 

Els perfils professionals que es busquen són diversos: personal administratiu, treballadors i educadors socials, comunity manager, programador de dades, informadors cívics, conserge, peons i auxiliars de biblioteca i de menjador de gent gran. De les 31 persones, 17 seran contractades durant sis mesos mentre que 14 ho seran durant un any.

El termini per efectuar la inscripció i la presentació de documentació per optar a aquest nou pla d'ocupació finalitza el 15 de desembre. Les persones interessades poden inscriure-s'hi a Promodespí (c. John F. Kennedy, 8 -Telèfon 93 480 80 50 - Horari d'atenció al públic de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16.30 a 19 h).

Per participar en aquest pla d'ocupació cal complir, entre altres, aquests requisits: tenir 16 anys complerts; estar empadronat a Sant Joan Despí; estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat al Servei d'Ocupació de Catalunya en situació d'atur en recerca de feina; estar en possessió del títol mínim exigit per a cadascun dels llocs de treball oferts, i no haver participat en cap pla d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Joan Despí durant els darrers 18 mesos, excepte en el cas de contractes per substitució de menys de 6 mesos. Com en edicions anteriors, els col·lectius més vulnerables, com ara persones aturades de llarga durada o dones, seran prioritaris a l'hora de contractar.

Podeu consultar aquí les bases i els requisits de la convocatòria

Mitjançant els plans d'ocupació, l'Ajuntament de Sant Joan Despí vol pal·liar la situació socioeconòmica de les persones participants, millorar les seves competències professionals i dinamitzar el mercat de treball, per tal de contribuir a la reducció de la taxa d'atur, que hores d'ara se situa en un 8,2% a la ciutat.

Sant Joan Despí finalitzarà l'any 2018 havent gestionat la contractació de 144 persones que, mitjançant diversos plans i programes, hauran estat treballant en els diferents departaments municipals. Precisament durant l'època nadalenca es contractarà 25 joves estudiants d'entre 18 i 25 anys que realitzaran activitats socioculturals i de sensibilització ambiental i cívica.