Esteu aquí

Sant Joan Despí rep el Nadal amb l'encesa de llums als carrers

30/11/2018 - Economia i ocupació

Sant Joan Despí ha donat el tret de sortida a la celebració del Nadal amb l'encesa de la il·luminació als carrers, que ha tingut lloc aquest dijous 29 de novembre al vespre en dos actes: un a la plaça del Mercat, al barri de les Planes, i un altre a la plaça de l'Ermita, al barri del Centre. Les dues places s'han omplert de gom a gom per assistir al moment màgic de l'encesa dels llums, que ha anat a càrrec d'un grup de nens i nenes. Abans i després de l'encesa hi ha hagut diferents activitats com animació infantil, xocolatada i cercaviles.

L'encesa de la il·luminació nadalenca és el tret de sortida de la campanya comercial i festiva a la ciutat. En total, una vintena de carrers i equipaments municipals estan guarnits amb llums nadalencs i també s'han instal·lat arbres de Nadal per fer arribar el caliu de les festes als diferents barris. Per a la il·luminació nadalenca s'utilitzen llums led de baix consum, tot seguint criteris de sostenibilitat i de respecte al medi ambient.

Coincidint amb l'encesa dels llums, s'ha desvelat la campanya comercial municipal de Nadal, que aquest any es fa juntament amb les poblacions de Sant Feliu de Llobregat i de Sant Just Desvern. Es tracta d'una campanya d’impacte que amb el reclam inicial de 'Prepara’t per gaudir del Centre Comercial més complet', ha provocat que molts ciutadans i ciutadanes s’hagin mostrat encuriosits per aquesta iniciativa que, en una segona part, ha desvelat el misteri: el gran centre comercial no és un altre que les botigues que tenim a Sant Joan Despí.

Així, un cop encesos els llums de Nadal, la imatge publicitària de la campanya s’ha transformat en venedors i venedores del comerç local que ens ofereixen el millor preu, qualitat, serveis i tracte personalitzat. Mitjançant aquesta campanya, l'Ajuntament vol incidir en la qualitat i els beneficis de fer les compres a les botigues de Sant Joan Despí, on hi ha un ampli i divers ventalls d'establiments, davant la creixent oferta de grans superfícies que hi ha al nostre entorn.