Esteu aquí

Reobren els mercats ambulants de les Planes i del Centre

Els mercats ambulants de Sant Joan Despí reprenen la seva activitat amb mesures per garantir la distància interpersonal i la higiene, amb la finalitat de preservar la salut. Els mercadillos funcionaran amb el 50% de les parades, que s'alternaran cada setmana. Les parades han de disposar de gel hidroalcohòlic per als seus clients. 

El primer en reobrir ha estat el mercadillo de les Planes, que ha tornat a funcionar aquest dijous 25 de juny ubicat a la zona de vianants central del carrer de John F. Kennedy, amb un sentit únic d'entrada i sortida per al públic.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha repartit cartells informatius a les parades per tal de recordar a paradistes i clients les mesures de seguretat i higiene, com ara aplicar-se gel hidroalcohòlic a l'inici i al final de cada compra, l'ús obligatori de mascaretes i la necessitat de respectar els torns i les files mantenint la distància interpersonal. A més, s'ha realitzat un reforç del control d'assistència i seguretat per part d'agents cívics i s'han repartit mascaretes per aquelles persones que no en portaven.

Per la seva banda, el mercadillo del Centre tornarà a l'activitat el proper dilluns 29 de juny, a la plaça de l'Ermita, també amb el 50% de les parades i amb la resta de mesures per garantir la distància interpersonal i la higiene.