Esteu aquí

La ciutat posa al dia equipaments educatius, esportius i cívics

13/08/2018 - Educació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí aprofita l'estiu per millorar diferents equipaments esportius, educatius, centres cívics i dependències municipals. L'objectiu és mantenir la qualitat dels serveis que s'ofereixen a la ciutadania i seguir avançant en una ciutat amb equipaments de qualitat.

Aprofitant les vacances escolars, aquest estiu es duen a terme obres de millora en diferents centres educatius de la ciutat. A l'escola Pau Casals es reforma la cuina i es fan millores en l'accessibilitat i la instal·lació elèctrica. També es fa el pintat d'aules i del mobiliari a les escoles Sant Francesc d'Assís, Espai 3 i Roser Capdevila; millores elèctriques a la Joan Perich, i l'inici de la instal·lació de climatització en les escoles bressol.

Altres actuacions per posar a punt els equipaments municipals se centren en les dependències de Promoció Econòmica i al Centre Cívic Sant Pancraç amb la reforma d'espais del CE El Nus.

Pel que fa als equipaments esportius, al setembre es preveu iniciar l'ampliació del poliesportiu Salvador Gimeno, que guanyarà 300 metres quadrats en la sala de fitness de la primera planta. Inicialment, les obres es podran executar sense que afectin l'ús de la sala, ja que l'ampliació consistirà en l'annexió d'un nou volum exterior, en la zona de l'aparcament. També es remodelaran els vestuaris del Camp Municipal de les Planes (amb inici previst al setembre). 

Seguint en l'àmbit esportiu, aquest any es millorarà la il·luminació del Camp Municipal del Centre, amb la instal·lació de dues noves torres que s'ubicaran fora de les grades, als còrners, per potenciar la uniformitat, tot duplicant la il·luminació i reduint el consum energètic; i es construiran noves pistes de pàdel a Tennis Despí. Totes dues actuacions amb inici previst a la tardor.

A banda d'aquestes noves obres, continua en marxa la construcció del nou centre de la gent gran al barri de les Planes, que s'espera que estigui acabat a final d'aquest any.