Esteu aquí

Plantació d'arbres al Bosc dels Infants de la ribera del riu

08/04/2019 - Educació

Més d'un centenar d'infants de Sant Joan Despí nascuts els anys 2013, 2014 i 2015, acompanyats de les seves famílies, han plantat 125 arbres al Bosc dels Infants, situat a la ribera del riu Llobregat. La plantada, que ha tingut lloc el diumenge 7 d'abril, es realitza cada dos anys per tal d'anar ampliant el Bosc dels Infants, una iniciativa nascuda l'any 2007 com a proposta del Consell d'Infants de Sant Joan Despí que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En aquesta ocasió, s'han plantat àlbers, freixes, salzes blancs i i algunes plantes arbustives com tamarius. Paral·lelament a la plantació, els petits i petites han participat en tallers ambientals per conèixer millor la fauna, la flora o la preservació del riu... Com és tradició, els nens i les nenes del Consell d'Infants actual també hi han plantat el seu arbre.

La plantada serveix per dotar l'entorn de la ribera del riu d'espècies autòctones i per fer activitats d’educació ambiental amb els infants. La primera plantada del Bosc dels Infants es va dur a terme l'any 2007. Des de llavors i cada dos anys es convida les famílies amb infants a partir dels tres anys perquè col·laborin a fer plantar arbres en aquest espai.

Amb el suport de