Esteu aquí

La inauguració del curs escolar aplega la comunitat educativa de la ciutat

05/09/2019 - Educació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha celebrat aquest dijous 5 de setembre l'acte d'inauguració del curs escolar 2019-2020, que ha tingut lloc al Centre Cultural Mercè Rodoreda. L'acte ha aplegat la comunitat educativa de la ciutat i ha servit per compartir coneixements i posar en comú els reptes del nou curs escolar.

Enguany, la conferència inaugural del curs ha anat a càrrec d'Eva Bach, pedagoga, mestra i escriptora, pionera i promotora de l'educació emocional en els àmbits familiar i escolar. Bach ha analitzat la competència emocional dels docents com a factor de qualitat educativa.

A continuació ha intervingut l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, que ha destacat "la feina del professorat i el seu enorme valor social". L'alcalde també ha posat en valor els diferents programes i projectes educatius de la ciutat i ha afirmat que "l'educació és una prioritat i un repte permanent".

A l'acte també hi han estat presents la regidora d'Educació, Infància i Família, Núria Ros, i la directora adjunta a la direcció dels Serveis Territorials al Baix Llobregat, Carme Ortonobes.

L'acte ha acabat amb l'entrega de reconeixements als professionals de l'ensenyament que s'han jubilat en el darrer curs o que han deixat la direcció dels seus centres.