Esteu aquí

Més de 4.000 infants i joves comencen a la ciutat un nou curs escolar

Alumnat de secundària camí l'institut
Nervis i cares d'alegria a les portes de l`'escola Joan Perich i Valls
Aquest matí a l'escola Roser Capdevila

12/09/2016 - Educació

Les portes dels centres educatius s'han tornat a obrir aquest matí per acollir els més de 4.000 infants i joves que enguany estudiaran a Sant Joan Despí, una xifra molt similar a la de l'any passat. Avui han començat les classes del curs 2016-2017 per als alumnes d'infantil, primària i secundària obligatòria (ESO), a més de batxillerat i cicles formatius.

Sant Joan Despí ha iniciat un nou curs escolar sense cap incidència. Les cinc escoles d'infantil i primària i els dos instituts públics, a més a més dels tres centres concertats que hi ha a la ciutat, han obert les portes per acollir els aproximadament 4.000 nois i noies que han iniciat els cicles obligatoris (infantil, primària i ESO). Aquest any s'han matriculat 833 nens i nenes a infantil; 1.884 a primària i 1.298 a l'ESO. També han iniciat les classes l'alumnat de batxillerat i cicles formatius, tot i que en alguns casos encara continuen matriculant-se.

Perquè tot estigués a punt, l'Ajuntament ha aprofitat l'estiu per fer petites intervencions als centres de cara al nou curs. En total s'han invertit al voltant de 135.000 euros per diferents obres com instal·lació de rampes, pintat de pistes, col·locació de reixes o tanques, etc. Entre les obres cal destacar la construcció de quatre nous mòduls de l'institut Jaume Salvador i Pedrol a l'espai ubicat al carrer Creu d'en Muntaner per acollir a alumnos de primer i segon de l'ESO.