Esteu aquí

Un centenar d'activitats municipals complementen l'acció dels centres educatius

04/11/2019 - Educació

El Catàleg de Programes i Serveis Educatius és la proposta que l'Ajuntament de Sant Joan Despí ofereix als centres educatius de la ciutat per reforçar les activitats que els infants i els joves fan als seus centres.

S'hi inclouen un centenar d'activitats de diferents àmbits, com el medi ambient, la cultura, la solidaritat, la igualtat, la promoció econòmica, la salut, l'educació, la història, el patrimoni o el coneixement del medi.

Xerrades, tallers, visites guiades, sortides, reconeixements i programes que tenen com a objectiu que l'alumnat adquireixi una formació integral i adaptada a les seves necessitats.

Una oferta àmplia, amb activitats adreçades a tots els nivells: escola bressol, educació infantil, educació primària, educació secundària, cicles formatius i batxillerat.

A més del gran ventall d'accions que ja es venien fent els darrers anys, el Catàleg de Programes i Serveis Educatius d'aquest curs 2019-2020 incorpora, com a novetat, un conjunt d'accions encaminades a la implementació de la coeducació als centres i una oferta de tallers sobre diferents aspectes relacionats amb el col·lectiu LGTBI, amb l'objectiu d'aprodundir en la identitat de gènere i la diversitat sexual, lluitar contra la LGTBIfòbia i promoure relacions basades en el respecte, la llibertat i la igualtat.

També són novetat una activitat de seguretat viària i, dins de l'àmbit de solidaritat, el programa Utopies concretes per a un món millor.