Esteu aquí

25.466 electors i electores de Sant Joan Despí, convocats a les eleccions generals

06/11/2019 - Eleccions

Un total de 25.466 ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí tenen dret a vot en les eleccions a les Corts Generals del diumenge 10 de novembre. En aquests comicis, a la circumscripció de Barcelona hi concorren 16 candidatures.

Durant la jornada electoral, a Sant Joan Despí hi haurà instal·lats 9 col·legis electorals distribuïts per tots els barris de la ciutat i que són els habituals dels darrers comicis (consulta el mapa dels col·legis electorals).

Els col·legis electorals estaran oberts de les 9 a les 20 hores del diumenge 10 de novembre. Els electors i electores poden consultar a la seva targeta censal la mesa i el local electoral on els pertoca votar. També poden fer la consulta en aquest enllaç.

Per exercir el dret a vot en la mesa electoral, cal identificar-se amb algun d'aquests documents: Document Nacional d'Identitat (DNI), Passaport (amb fotografia) o bé el Permís de conduir (amb fotografia).

La web municipal www.sjdespi.net informarà del desenvolupament de la jornada electoral i de l'escrutini dels vots a la ciutat. El seguiment de la jornada electoral a Sant Joan Despí també es podrà fer a través de les xarxes socials municipals.

Més informació a www.sjdespi.net/eleccions/generals-2019-10-novembre