Esteu aquí

Eleccions 26M: Normalitat en l'obertura dels col·legis electorals a la ciutat

26/05/2019 - Eleccions

Els nou col·legis electorals de Sant Joan Despí han obert amb normalitat a les 9 del matí per recollir els vots dels electors i electores convocats a les eleccions municipals i al Parlament Europeu d'aquest diumenge 26 de maig.

Un total de 25.391 ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí tenen dret a vot en aquests comicis. Durant la jornada electoral, a la ciutat hi ha instal·lats nou col·legis electorals distribuïts per tots els barris i que són els habituals de les darreres eleccions (consulta el mapa dels col·legis electorals).

Els col·legis electorals estaran oberts fins a les 20 hores del diumenge 26 de maig. Els electors i electores poden consultar a la seva targeta censal la mesa i el local electoral on els pertoca votar. També poden fer la consulta en aquest enllaç.

Per exercir el dret a vot en la mesa electoral, cal identificar-se amb algun d'aquests documents: Document Nacional d'Identitat (DNI), Passaport (amb fotografia) o bé el Permís de conduir (amb fotografia).

El web municipal www.sjdespi.net informarà del desenvolupament de la jornada electoral i de l'escrutini dels vots a la ciutat. El seguiment de la jornada electoral a Sant Joan Despí també es podrà fer a través de les xarxes socials municipals.

Més informació a http://www.sjdespi.net/wca/ajuntament/eleccions/municipals-2019