Esteu aquí

Eleccions 26M: Participació d'un 35,95% a les 14 hores a les eleccions municipals

26/05/2019 - Eleccions

La participació a les eleccions municipals d'aquest 26 de maig a Sant Joan Despí creix respecte als comicis de fa quatre anys. A les 14 hores, la xifra de participació a Sant Joan Despí és d'un 35,95%, és a dir, més de 4 punts superior a les eleccions municipals de 2015 quan la participació a aquesta hora era del 31,16%.

A les 14 horas, un total de 9.128 persones dels 25.391 electors i electores que conformen el cens electoral a Sant Joan Despí havien exercit el seu dret a vot a les eleccions municipals.

Per la seva banda, a les eleccions al Parlament Europeu la participació a la ciutat també ha crescut i a les 14 hores se situa en un 35,60%, gairebé dotze punts més que l'any 2014 quan va ser del 23,65% a aquesta hora.

Els nou col·legis electorals de Sant Joan Despí han obert amb normalitat a les 9 del matí per recollir els vots dels electors i electores convocats a les eleccions municipals i al Parlament Europeu d'aquest diumenge 26 de maig. Els col·legis estaran oberts fins a les 20 hores.

Els electors i electores poden consultar a la seva targeta censal la mesa i el local electoral on els pertoca votar. També poden fer la consulta en aquest enllaç.

Per exercir el dret a vot en la mesa electoral, cal identificar-se amb algun d'aquests documents: Document Nacional d'Identitat (DNI), Passaport (amb fotografia) o bé el Permís de conduir (amb fotografia).

El web municipal www.sjdespi.net informarà del desenvolupament de la jornada electoral i de l'escrutini dels vots a la ciutat. El seguiment de la jornada electoral a Sant Joan Despí també es podrà fer a través de les xarxes socials municipals.