Esteu aquí

Eleccions 27S: un 32,9% de participació a les 13 hores a Sant Joan Despí

Ambient al col.legi electoral del centre Martí i Pol
Una dona vota al centre Miquel Martí i Pol
Votant al centre cívic Torreblanca

27/09/2015 - Eleccions

Alta participació aquest matí a Sant Joan Despí amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebren avui: un total de 8.195 persones havien ja dipositat el seu vot a les 13 hores a la nostra ciutat. Això significa que la participació a aquesta hora era del 32,9%, cinc punts més que a les passades eleccions al Parlament de Catalunya, celebrades al novembre de 2012.

Fa tres anys, a la mateixa hora, havia votat a Sant Joan Despí un 27,81% del cens. La jornada electoral s'està desenvolupant amb tranquil·litat a la ciutat, on a les nou del matí van obrir sense incidències els 9 col·legis electorals que, fins les vuit del vespre, romandran oberts a la ciutat amb motiu de les eleccions al Parlament. A Sant Joan Despí s'han constituït 43 meses electorals que permetran el vot als 24.906 ciutadans i ciutadanes que avui poden exercir a la ciutat aquest dret democràtic.

A aquestes eleccions concorren un total de 9 candidatures per la demarcació de Barcelona.

Aquesta pàgina web de l’Ajuntament i les xarxes socials municipals Facebook i Twitter fan avui un seguiment de la jornada electoral informant sobre les dades de participació i dels resultats un cop acabi l’escrutini.

Els col·legis electorals de Sant Joan Despí

Centre:
Poliesportiu Salvador Gimeno
Centre Cívic Sant Pancraç
Centre Jujol Can Negre
Escola Bressol Sol Solet

Les Planes:
Biblioteca Miquel Martí i Pol
Antiga escola Pascual Cañís
Centre Cívic Les Planes

Residencial Sant Joan:
Centre Cívic Antoni Gaudí

Pla del Vent-Torreblanca:
Centre Cívic Torreblanca

El proper avançament de dades de participació serà a les 18 hores, una hora que, ara fa tres anys, a Sant Joan Despí havia votat un 56,93%.