Esteu aquí

Infants i joves passen un estiu amb molta activitat als campus i casals

12/07/2018 - Esports

L'Ajuntament de Sant Joan Despí i diferents entitats, clubs esportius i associacions han ofert aquest any unes 2.000 places setmanals de campus i casals per tal que els infants i joves tinguin la possibilitat de fer activitats esportives i de lleure durant les vacances d'estiu i, alhora, per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar.

Pel que fa als campus esportius d'estiu que organitza l'Ajuntament, s'han ofert 255 places setmanals entre els poliesportius Francesc Calvet i Salvador Gimeno, que estan tenint unes xifres de participants per damunt de l'any passat, tot i que encara hi ha places lliures per final de juliol i per la primera setmana de setembre. Per la seva banda, Tennis Despí també organitza un campus esportiu, amb tennis, pàdel i piscina, amb 150 places setmanals.

Per la seva banda, el Club d'Esplai El Tricicle i el Centre d'Esplai El Nus, que organitzen els casals infantil, d'anglès i de joves subvencionats per l'Ajuntament, també estan registrant unes xifres elevades d'ocupació, per damunt de les de 2017. Aquest any, els casals infantils treballen com a temàtica la història a través de la màquina del temps.

A banda dels campus municipals i d'aquests casals, diferents entitats, clubs esportius, escoles i associacions de mares i pares organitzen un bon grapat d'alternatives de lleure per als més petits, com casals, campaments, sortides, colònies o camps de treball.