Esteu aquí

Els poliesportius Calvet i Gimeno amplien l'horari d'obertura al matí

01/10/2018 - Esports

A partir d'aquesta setmana, els poliesportius municipals de Sant Joan Despí, el Francesc Calvet i el Salvador Gimeno, avancen el seu horari d'obertura al matí. D'aquesta forma, tots dos poliesportius obriran les seves portes a les 6.30 hores de dilluns a divendres, per tal de respondre a la demanda existent i millorar l'oferta per a les persones usuàries.

Fins ara, el Calvet obria tres dies a la setmana a les 6.30 hores i el Gimeno ho feia dos dies a la setmana. A partir d'ara, de dilluns a divendres tots dos poliesportius obriran a les 6.30 hores.

La resta de franges horàries es mantenen com fins ara, de forma que els poliesportius municipals estaran oberts de dilluns a divendres, de 6.30 a 22.30 hores; els dissabtes, de 8 a 21 hores; i els diumenges, de 9 a 14.30 hores.

Els poliesportius municipals són uns dels equipaments més utilitzats per la ciutadania i estan entre els millors valorats de la província de Barcelona per part de les persones usuàries. Al Calvet i al Gimeno s'hi ofereixen un ampli ventall d'activitats aquàtiques i físiques. A més, el Calvet disposa de zona de wellness i pistes de pàdel.