Esteu aquí

Passa un estiu refrescant a les piscines de Sant Joan Despí

31/07/2018 - Esports

Aquest estiu, no et quedis a casa, gaudeix de la temporada d’estiu 2018 a les piscines recreatives Fontsanta, situades al carrer de Sant Martí de l'Erm, al costat de Tennis Despí.

Fins l’11 de setembre, les piscines Fontsanta de Sant Joan Despí romanen obertes tots els dies de la setmana. L’horari de dilluns a divendres és d’11 a 19.30 hores. Dissabtes, diumenges i festius, de 10.30 a 20 hores.

A les instal·lacions hi podreu trobar tot el que necessiteu per gaudir d’un dia fantàstic. Piscina tant gran com infantil, bar, solàrium, zona de pícnic, taula de ping-pong i a tot el voltant de la piscina hi ha gespa i para-sols.

Al costat de les piscines Fontsanta tenen parada les línies d’autobús 78, L77, L10, L46, i molt a la vora hi ha la parada Centre Miquel Martí i Pol de la línia T2 del TRAM. A més, a la instal·lació hi ha un pàrquing de bicicletes.

Les piscines disposen de diferents abonaments econòmics. Encara ets a temps d'aprofitar l’oferta de l'abonament de mitja temporada, que permet accedir a la instal·lació sense límit fins a l’11 de setembre. L'abonament individual de mitja temporada té un preu de 60 euros i l'abonament familiar (pares i fills menors de 18 anys) costa 123 euros. Els abonaments es poden pagar en efectiu o datàfon en el moment de fer la inscripció.

També hi ha la possibilitat d'adquirir una targeta de 10 banys, vàlida per a més d’una persona i per a qualsevol dia per un cost de 40 euros.

Tots els nens i nenes fins a 5 anys i les persones amb targeta metropolitana del transport gratuïta "G" disposen d’entrada gratuïta. A més, hi ha entrada reduïda per a majors de 65 anys i persones amb targeta metropolitana de transport reduïda "R".

Les piscines recreatives Fontsanta estan ubicades al carrer de Sant Martí de l'Erm, 30 (cantonada amb Marquès de Monistrol) i el seu telèfon és el 93 477 20 77.
Més informació a Piscines Fontsanta 2018.

I si prefereixes anar a la piscina coberta, pots fer-ho als poliesportius municipals, que durant el mes d'agost modifiquen el seu horari, tot alternant els dies d'obertura:
  • Poliesportiu Salvador Gimeno: Tanca de l'1 al 15 d'agost. L'horari d'obertura a l'agost és de dilluns a divendres, de 6.30 a 22.30h. Dissabtes, de 8 a 21h. Diumenges tancat.
  • Poliesportiu Francesc Calvet: Tanca del 15 al 31 d' agost. L'horari d'obertura a l'agost és de dilluns a divendres, de 6.30 a 22.30 hores. Dissabtes de 8 a 21 hores. Diumenges tancat.