Esteu aquí

El concert d'Efecto Pasillo marca el darrer dia de la Festa Major 2018

24/06/2018 - Festa Major

Avui diumenge, darrer dia de la Festa Major de Sant Joan Despí, les activitats comencen a les 10 hores amb la XV Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava i VII Trobada de Taps de Corona de Cervesa que organitza l'Associació Catalana de Col·leccionisme Cerveses.

A les 10.30 hores arriba una de les activitats preferides dels més petits: el tobogan d'aigua que s'instal·la fins a les 13.30 hores al pont del carrer de Marquès de Monistrol. Aquest any el tobogan és encara més gran, té 102 metres de longitud i farà les delícies de tots aquells que es llencin amb els flotadors (l'edat recomanada és a partir dels 6 anys).

Al migdia, de 12 a 14 hores, hi haurà ballada de sardanes amb la cobla Principal del Llobregat a la plaça de l'Ermita, organitzada per la Colla Sardanista Sant Joan Despí.

A la tarda, de 18 a 21 hores, al carrer JF Kennedy (al davant del Mercat de Les Planes), la companyia Circ de Jocs instal·larà un taller de circ i jocs a partir de circuits de bales perquè els nens i nenes puguin demostrar les seves habilitats.

Serà una tarda també molt musical ja que a les 19 hores, a la plaça de la sardana, hi haurà un concert amb cantautores organitzat per l'Ateneu Popular Despí La Paparra; i al Teatre Mercè Rodoreda tindrem el concert de sarsuela-líric de Festa Major que organitza la Societat Coral Cor de Flora, amb l'orquestra Aula Lírica i l'actuació de diferents solistes.

A les 19.30 hores, a la plaça de Catalunya podrem veure l'espectacle de circ Ni cap ni peus, de la companyia Circ Vermut. I a la mateixa hora, a la plaça del Mercat, alumnes del conservatori professional de dansa de l'Institut del Teatre i de l'escola de dansa Loly Peláez faran una mostra de dansa espanyola.

La Festa Major tindrà un epíleg com cal al parc de la Fontsanta: a les 20.45 hores, concert del grup Efecto Pasillo, que ens presentarà els temes de la seva gira 'Barrio Las Banderas'. L'estil musical del grup combina gran varietat de sons que van des del rock, passant pel pop i el funk i fins la música llatina.

I a les 22.45 hores, també al parc de la Fontsanta, la Festa Major acabarà com és tradicional, amb el Piromusical, un castell de focs artificials combinat amb música que omplirà de formes, colors i coets el cel de Sant Joan Despí.

Consulta el programa de la Festa Major 2018