Esteu aquí

El bus L77 connecta Sant Joan Despí amb la platja durant l'estiu

28/06/2018 - Mobilitat

A partir de l'1 de juliol, la línia d'autobús L77 prolongarà el seu recorregut i arribarà fins a la platja de la Pineda de Gavà, amb busos cada 30 minuts. D'aquesta forma, durant l'estiu, la platja estarà encara més a prop en transport públic des de Sant Joan Despí gràcies a l'L77.

La línia L77 circula des de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí fins a l'aeroport del Prat. Entre l'1 de juliol i el 31 d'agost, l'L77 seguirà viatge més enllà de l'aeroport i arribarà fins a Gavà Mar, on farà parada a l'avinguda d'Europa amb l'avinguda del Mar, a l'altura de la platja de la Pineda de Gavà.

Concretament, de dilluns a diumenge, de les 7 a les 19 hores, les sortides de l'L77 des de Sant Joan Despí finalitzaran a Gavà Mar, amb parada també a l'aeroport. La resta d'horari, el bus acabarà el seu recorregut a l'aeroport. Per la seva banda, des de Gavà Mar, l'L77 tindrà sortides en sentit Sant Joan Despí de les 8.10 fins a les 20.10 hores, amb parada també a l'aeroport. En ambdós sentits, el trajecte entre aeroport i Gavà Mar serà directe, sense parades intermitges, i es respectaran els horaris habituals ja establerts per comunicar-se amb l'aeroport.

L'ampliació del recorregut de l'L77 fins a Gavà Mar beneficiarà els ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí, que tindran la platja encara més a prop en transport públic durant els mesos de juliol i agost.

Més informació a http://www.ambmobilitat.cat/L77