Esteu aquí

Nova línia de bus directa a la Diagonal des del barri de Residencial Sant Joan

05/03/2019 - Mobilitat

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa l'E30, una nova línia d'autobús, que dona servei a Sant Joan Despí. L'E30 connecta de forma directa el barri de Residencial Sant Joan amb l'avinguda Diagonal de Barcelona, amb quatre parades a Sant Joan Despí i una freqüència de pas de 20 minuts.

La línia d'autobús E30 té el seu origen a Sant Just Desvern i el seu final a Barcelona. A Sant Joan Despí, l'E30 té parades al carrer de Jacint Verdaguer (davant de l'accés a l'Hospital Moisès Broggi), al carrer de Josep Trueta i al carrer de Sant Martí de l'Erm. A l'avinguda Diagonal de Barcelona cobreix la zona universitària fins a l'àrea comercial de l'Illa. Des de Sant Joan Despí, l'E30 va directa a la Diagonal, i també a la inversa.

Al llarg del seu recorregut, l'E30 facilita l'intercanvi amb altres transports públics: amb el Tram i amb el Metro, des de l'inici de l'av. Diagonal; i amb altres línies de bus metropolità. El bus E30 també té parades a Esplugues de Llobregat i a Sant Just Desvern.

La freqüència de pas de l'E30 és de 20 minuts els dies feiners (de 5.15 a 22.30 h, sentit Barcelona, i de 5.30 a 22.45 h, sentit Sant Just). Els dissabtes, diumenges, festius i els feiners d’agost, la freqüència és de 30 minuts.