Esteu aquí

L'astròleg Sadurní obre el seu laboratori de la Torre de la Creu

L'astròleg Sadurní, l'emissari dels Reis Mags d'Orient a Sant Joan Despí, obre del 28 al 30 de desembre el seu laboratori de la Torre de la Creu perquè els infants puguin conèixer el lloc on prepara l'arribada de Ses Majestats. En Sadurní és qui guarda tots els secrets sobre l'arribada màgica dels Reis Mags a Sant Joan Despí. Durant tot l'any viu a la Torre de la Creu i quan s'acosta l'arribada dels Reis mostra el seu laboratori als infants de la ciutat.

El laboratori d'en Sadurní a la Torre de la Creu estarà obert els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 17.30 a 20 hores. Dins la Torre de la Creu, els infants podran veure l'espai on treballa en Sadurní i totes les històries màgiques que amaga. Els visitants veuran l'astròleg fent la seva feina -a través d'una porta estrellada- i participaran en un circuit per la casa amb un munt de propostes divertides i sorprenents. A més, a la plaça del davant de la Torre de la Creu hi haurà jocs i taller de maquillatge.

I després de Cap d'Any, els infants de Sant Joan Despí podran lliurar la seva carta als Reis Mags d'Orient en el gran tendal màgic que s'instal·larà els dies 3 i 4 de gener a la plaça del davant de l'Àrea de Serveis a la Persona. Allà trobaran els patges reials i els seus ajudants que recolliran en mà tots els desitjos dels nens i nenes.

A més de lliurar les cartes, els infants podran participar en un taller en què, seguint les instruccions de l’astròleg Sadurní, elaboraran l’element màgic que facilitarà l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar la Nit de Reis. El tendal màgic de la recollida de cartes funcionarà els dies 3 i 4 de gener, de 17.30 a 20 h.