Esteu aquí

Entrega dels premis del Concurs Fotogràfic dels Tres Tombs

21/03/2018 - Promoció associativa

El II Concurs Fotogràfic dels Tres Tombs a Sant Joan Despí ha repartit ja els seus premis. Organitzat per la Colla de Geganters i pel Grup de Fotografia La Finestra, el certamen ha guardonat les millors imatges que van captar l'essència de la Festa dels Tres Tombs que va tenir lloc els dies 17 i 18 de febrer.

El primer premi ha estat per a la fotografia Ben carregats de Josep Maria Pascual, que s'endú 150 euros. El segon premi és per a Compta amb mi, de Cristian Muñoz, que ha rebut un sopar per a dues persones. I el tercer premi és per a Fent Camí, de Miriam Carretero, recompensada amb dues entrades per a TeatresDespí.

L'entrega de premis va tenir lloc el 20 de març a la Biblioteca Mercè Rodoreda on, fins al dia 24, s'hi exposen les fotografies premiades i finalistes del Concurs Fotogràfic dels Tres Tombs. Les imatges també es podran veure a la Biblioteca Miquel Martí i Pol, del 26 al 31 de març; al Centre Cívic Antoni Gaudí, del 3 al 13 d'abril; i al Centre Cívic Les Planes, del 9 al 16 de juliol.

Les imatges premiades al II Concurs Fotogràfic dels Tres Tombs a Sant Joan Despí són les següents:

Primer premi: Ben carregats, de Josep Maria Pascual


Segon premi: Compta amb mi, de Cristian Muñoz


Tercer premi: Fent camí, de Miriam Carretero