Esteu aquí

Festes al barri Residencial Sant Joan del 13 al 15 de setembre

12/09/2019 - Promoció associativa

Del 13 al 15 de setembre el barri Residencial Sant Joan està de festa! Tres dies plens d'activitats lúdiques, esportives, culturals i infantils, amb tornejos de jocs de taula, escacs, dòmino, exhibicions de dansa, festa de l'escuma, acrobàcies, botifarrada i moltes altres propostes per celebrar les festes d'aquest barri de Sant Joan Despí.

Divendres 13 de setembre, les festes arrenquen amb les simultànies d'escacs, el torneig de jocs de taula, l'exposició fotogràfica Memorial Miguel Luna i un tast cec de vins.

Dissabte 14 de setembre, al matí hi haurà tornejos de bàsquet i de tennis de taula, futbol amb botons i master class de ioga, zumba i tai-txi. A la tarda, torneig de dòmino, animació infantil, jocs gegants, maquillatge, gelat per als més petits i els primers partits del Torneig Joan Babot de futbol sala. I a la nit, el concurs de tapes, el sopar popular i la nit de ball amb orquestra.

Diumenge 15 de setembre, al matí tindrà lloc la botifarrada popular i la festa de l'escuma. I a la tarda, actuació del grup d'acròbats Tentempié i de Freedom Dance, abans del fi de festa.

Consulta totes les activitats a l'agenda municipal