Compromís per una ciutat neta i cívica

[]

COMPROMÍS PER UNA CIUTAT NETA I CÍVICA

L’Administració municipal destina molts recursos (uns tres milions l’any) en neteja, gestió i recollida de residus per mantenir la ciutat en bon estat, però això no dóna via lliure a les actituds incíviques: tenir algú que saps que després passarà a netejar no és un argument vàlid i està molt lluny de la societat que la majoria de nosaltres volem construir.

L’Ajuntament es compromet a seguir treballant per millorar el manteniment i la neteja de Sant Joan Despí, però hem de recodar que, com a ciutadans i ciutadanes, tenim una responsabilitat vers l’espai urbà que fem servir.
Aquesta responsabilitat és la base de la campanya FICA-T’HO AL CAP, que a més proposa l’elaboració d’un gran compromís col·lectiu pel civisme.

EM COMPROMETO
a actuar de manera cívica a l’espai públic de la meva ciutat, respectant el mobiliari urbà, les zones verdes, els equipaments públics, recollint les defecacions de la meva mascota, reciclant correctament els residus i fent servir els serveis municipals al meu abast... i a tot allò que faci de Sant Joan Despí una ciutat encara més cívica.

>> La teva adhsesió tindrà una recompensa! *fins esgotar existències

Per això vull fer pública la meva adhesió al COMPROMÍS PEL CIVISME DE SANT JOAN DESPÍ.