Esteu aquí

Festa Major

Una Festa Major diferent però plena de vitalitat, llum i esperança


Del 19 al 24 de juny viurem la Festa Major de Sant Joan Despí 2020. Enguany, serà una Festa Major ben diferent a com la coneixíem, donada la situació excepcional provocada per la COVID-19, però volem que segueixi sent una celebració molt participativa i que doni color i vitalitat a la nostra ciutat, per això us animem a engalanar els vostres balcons, finestres, terrasses i terrats de Festa Major.


Viu la festa a casa teva!


Enguany, la Festa Major s’aproparà a casa vostra. D’una banda, amb propostes virtuals que podreu seguir des dels vostres dispositius mòbils a través de les xarxes socials municipals, com ara diferents activitats lúdiques o les propostes festives que ens faran arribar les entitats culturals de la ciutat.


D’altra banda, també hi haurà espectacles itinerants de música, animació i humor que recorreran els carrers de la ciutat i que podreu gaudir en família des de finestres, balcons, terrasses i terrats. Com a fi de festa, el dia 24 il·luminarem la nit santjoanenca d’esperança amb la col·laboració de tota la ciutadania.


Pregó virtual de Festa Major

El pregó de la Festa Major de 2020 serà virtual (a través de les xarxes socials municipals) i esdevindrà un reconeixement a totes les persones que han estat lluitant en primera línia per fer front al coronavirus, garantint els serveis essencials i bàsics per a la ciutadania. Aquest any, faran el pregó portaveus de Creu Roja, dels sectors sanitaris i comercials, i de les persones voluntàries de Sant Joan Despí. També hi actuaran la Colla de Geganters i la Colla de Diables.

Segueix en directe la Festa Major aquí:

instagram Instagram Ajuntament Sant Joan Despí

Facebook Ajuntament Sant Joan Despí

 

 

 


 

Noticies de Festa Major

L'agenda, al dia

gener 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31