Esteu aquí

Les deixalles al seu lloc

RESIDUS

Les deixalles al seu lloc

Els ciutadans i ciutadanes que vulguin gaudir del servei de recollida de mobles, així com de la recollida d'oli domèstic, poden fer aquesta petició:

Recollida de mobles

El servei de recollida de mobles es porta a terme tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, per la nit. Els ciutadans/es hauran de treure els mobles a partir de les 20.00 hores del dia de recollida i deixar-los al costat del contenidor més proper. Aquest servei s’ha de sol·licitar prèviament a l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 hores, per mitjà d'una trucada telefònica, un correu electrònic, o directament a l'OAC.

Recollida d'oli domèstic

Les persones interessades a tenir per primera vegada un recipient per reciclar l'oli domèstic poden venir a buscar-lo a l'Ajuntament, sol·licitar-lo per telèfon o bé on line, per correu electrònic. La recollida es realitza els dimecres a la tarda de 15:30 a 19:00 hores per la Brigada Municipal. S'ha d'avisar prèviament a l'Ajuntament.

Tramitació

Presencialment: Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Camí del Mig, 9.
Per telèfon: trucant als números 93 480 60 40 ó 93 480 60 59 en horari d'atenció al públic de l'Ajuntament. 
Per correu electrònic: Mitjançant el formulari de contacte

Deixalleria mòbil

La deixalleria mòbil és un camió amb una caixa adaptada per ala recollida selectiva de residus que, uns dies al mes i a unes hores determinades, aparca al teu barri. Més a prop impossible, perquè puguis anar-hi caminant.

Horaris i lloc de la deixalleria mòbil 

Fitxers adjunts: