Esteu aquí

Ses Majestats hi seran la Nit de Reis al Campament Reial del parc de la Fontsanta

Els Reis Mags hi seran demà al parc de la Fontsanta

04/01/2021 - Cultura

Aquest any no es pot fer la tradicional arribada dels Reis Mags amb la cavalcada, donat que la situació sanitària impedeix celebrar actes multitudinaris. Però, a través d’Internet, podrem veure com Ses Majestats arriben a Sant Joan Despí, de nou d’una forma molt màgica i rebuts per l’Astròleg Sadurní, que ha estat treballant de valent per fer possible que els Reis Mags facin la seva ruta fins a la ciutat. L’arribada es podrà veure el dia 5 de gener, a les 16 hores, pel canal de Youtube DespíTV. Un cop arribin, el Campament Reial acollirà els Reis Mags d’Orient i l’Astròleg Sadurní que seran dalt de les seves carrosses a l’espai central del parc, des d’on saludaran tots els nens i nenes que hi vagin i que també gaudiran de la passejada màgica pel parc.

Per motius de seguretat sanitària i de control de l’aforament, la visita al Campament Reial s’ha de fer amb cita prèvia reservant dia i hora a la web citaprevia.sjdespi.cat. Per tal d’evitar aglomeracions i garantir la distància de seguretat, el campament disposa de dues entrades: l’accés Nord (des del carrer d’Extremadura, recomanat per als veïns i veïnes de les Planes i pel carrer de Sant Martí de l’Erm cantonada Marquès de Monistrol per als veïns i veïnes del barri Residencial Sant Joan) i l’accés Sud (des del recinte firal, recomanat per als veïns i veïnes del Centre, Torreblanca-Pla del Vent i les Begudes).

I ja a la nit, a les 21.30 h, després que hagin estat al Campament Reial, els Reis Mags aniran a buscar la clau màgica de la ciutat per poder obrir totes les portes de les cases i repartir les joguines i regals. L’entrega de la clau també se seguirà de forma virtual pel canal de Youtube DespíTV, des d’on veurem com l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, lliura la clau a Ses Majestats. Serà el moment de tenir preparat el fanalet amb llum que han rebut els nens i nenes més petits de la ciutat, que hauran de seguir les darreres instruccions de Melcior, Gaspar i Baltasar per il·luminar la nit més màgica de l’any, amb una gran sorpresa al cel.